Kampanja
Godox P90L
Godox P90L
Godox P90L
Godox P90L
Godox P90L
Godox P90L
Godox P90L
Godox P90L
Godox P90L
Godox P90L
Godox P90L
Godox P90L
Godox P90L
Godox P90L
Godox P90L
Godox P90L
Godox P90L
Artikkeli: 1043438

Godox P90L

Parabolinen P90L deep softbox 90cm

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • Kevyt rakenne
 • 16-reunainen softbox tarjoaa pyöreämmän ja luonnollisemman valon
 • Parabolinen muoto keskittyy valoon

Valitse Muita vaihtoehtoja

69 EUR119 EUR

Black Week

Hanki omasi nyt!

Hyödynnä tilaisuus ja tee löytöjä vuoden huikeimmista tarjouksista Black Weekin aikana! Kampanja on voimassa 28.11. saakka. Enintään yksi ostos kampanjatuotetta ja asiakasta kohden. Kampanja ei koske jälleenmyyjiä.
Lue lisää

SP tykkää

Tämä on tuote, josta pidämme erityisen paljon. Olemme varmoja, että tulet olemaan tyytyväinen tähän tuotteeseen. Pidä silmällä merkkiä, joka löytyy suosikkituotteistamme.
Lue lisää
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Godox PL on parabolinen softbox, jossa on kaksinkertaiset diffuusorit ja joka tarjoaa korkealaatuisen pehmeän valon. Toisin kuin tavanomaisissa oktabokseissa, softboxissa on syvä parabolinen muoto, jonka ansiosta softboxista tuleva valo voidaan kohdistaa paremmin ja sitä voidaan käyttää hieman suuremmilla etäisyyksillä kohteesta. Softboxin kaksinkertaisen diffuusorirakenteen ansiosta saat pehmeästi hajallaan olevaa valoa.

Ominaisuudet

 • Valitse kahden eri koon väliltä 90 tai 120 cm
 • 16-reunainen softbox tarjoaa pyöreämmän ja luonnollisemman valon
 • Paraboliittinen muoto keskittää valon
 • Kevyt rakenne

Paraboliittinen octabox kevyellä rakenteella

16-reunainen softbox tarjoaa pyöreämmän ja luonnollisemman pupilliheijastuksen kuin perinteinen octabox. Jos haluat luoda terävämmän valon, sekä sisä- että ulkodiffuusori voidaan poistaa. Godox PL on kevytrakenteinen ja tukitankoina käytetään lasikuitukeppejä, mikä tekee softboxista noin 30 % kevyemmän (ja helpommin kiinnitettävän) kuin perinteisesti muotoillut softboxit. Softboxin speedringissä on Bowens-kiinnitys.

Toimitukseen sisältyy

 • Godox PL Parabolic Deep Softbox
 • 16 x lasikuitutappia kiinnitystä varten
 • Sisädiffuusori
 • Ulkodiffuusori

HUOM! Softbox on tarkoitettu käytettäväksi studiosalamoiden tai kiinteän LED-valaistuksen kanssa. Vanhempia halogeeni-/HMI-valaisimia, joiden lämmöntuotto on suuri, ei tule käyttää tämän valonmuokkaajan kanssa.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.