Genelec

Vie kuuntelukokemuksesi uudelle tasolle Genelecin laadukkailla tuotteilla! Ne ovat valmistettu kierrätetystä alumiinista ja varustettu alan johtavalla tekniikalla, kuten edistyneellä huonekalibroinnilla. Voit luottaa siihen, että ääni kuulostaa hyvältä paikasta riippumatta. Tutustu laajaan Genelec -valikoimaamme ja hanki omasi meiltä jo tänään!

52 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Väri
Max. korkeus
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.