Garmin fenix 7X Solar Slate Gray with Black band
Garmin fenix 7X Solar Slate Gray with Black band
Garmin fenix 7X Solar Slate Gray with Black band
Garmin fenix 7X Solar Slate Gray with Black band
Garmin fenix 7X Solar Slate Gray with Black band
Garmin fenix 7X Solar Slate Gray with Black band
Garmin fenix 7X Solar Slate Gray with Black band
Garmin fenix 7X Solar Slate Gray with Black band
Garmin fenix 7X Solar Slate Gray with Black band
Garmin fenix 7X Solar Slate Gray with Black band
Garmin fenix 7X Solar Slate Gray with Black band
Artikkeli: 1053938

Garmin fenix 7X Solar Slate Gray with Black band

fēnix 7X aurinkokennolatauksella ja edistyneillä toiminnoilla

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • 1,4" värinäyttö kosketustoiminnoilla
 • GPS, korkeusmittari, gyroskooppi, kompassi ja ilmanpainemittari
 • 28 päivän akunkesto ja 37 päivää aurinkokennolla ladattaessa
745 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Garmin fēnix 7X Solar on Garminin fenix 7-sarjan huippukello, josta löytyy paljon upeita toimintoja ja pitkä akunkesto. Miltä kuulostaa älykello aurinkokennolatauksella, joka pidentää akun käyttöikää, kosketusnäyttö sisällön käyttämiseen, GPS navigointiin ja valokuvien paikkamerkintä, Garmin Pay lähimaksuja varten ja sisäänrakennettu taskulamppu, joka antaa valoa pimeässä? Lisäksi fenix 7X Solar sisältää paljon sovelluksia, jotka auttavat sinua aktiivisempaan elämään tai jopa parempaan suorituskykyyn. Yhdistettynä älypuhelimeen saat ilmoituksia tapahtumista ilman, että sinun tarvitsee nostaa puhelinta taskustasi. Garmin Phoenix 7X Solar on yksinkertaisesti älykello, josta tulee sekä henkilökohtainen avustajasi että valmentajasi.

Ominaisuudet

 • 1,4" kirkas värinäyttö
 • Kelloa voi ohjata kosketusnäytöllä tai painikkeilla
 • 42 mm ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo ja näytössä Power Glass™ lasi
 • Akunkesto älykellotila ~ 28 päivää ja jopa 37 päivää aurinkolatauksella, GPS-tila ~ 89 ja 122 tuntia vastaavasti, Expedition GPS-tila ~ 62 ja 139 päivää vastaavasti
 • Sisäänrakennettu LED-valo
 • Hallitse mobiilikameraa kellon kautta
 • Edistyneet anturit, joissa on korkeusmittari, ilmanpainemittari ja kolmiakselinen elektroninen kompassi
 • Älykkäät ilmoitukset älypuhelimesta - lue viestejä, sähköpostia ja katso, kuka soittaa
 • Garmin Pay
 • Hanki sovelluksia, widgetit, kellotaulut ja paljon muuta Garmin Connect IQ:n kautta
 • Sykkeen mittaus ranteesta
 • Kuuntele musiikkia musiikkilaitteiden kautta tai ilman puhelinta sisäisen tallennustilan ansiosta
 • Aktiivisuuden seuranta sisäänrakennetuilla urheilusovelluksilla, valmennuksella ja näytöllä näkyvillä animaatioilla
 • Unen ja stressin seuranta
Garmin fenix 7X solar smartwatch med inbyggd ficklampa

Kestävä älykello upeilla ominaisuuksilla ja aurinkokennolatauksella

Garmin on lisännyt runsaasti akunkestoa fenix 7 -sarjan kelloihin ja lisännyt myös intuitiivisen aurinkokennolatauksen tiettyihin malleihin. Näytön ympärillä on ohut linssi, joka kerää auringonvaloa ja muuntaa sen kellon energiaksi ja antaa sinun mennä pidemmälle latausten välillä. Täyteen ladattuna fenix 7X Solarin käyttöaika on jopa 28 päivää normaalissa älykellotilassa ja noin 37 päivää, kun kelloa ladataan aurinkokennojen kautta käytön aikana. Kun GPS on käytössä, saat akun käyttöiän jopa 89 tuntia ja jopa 122 tuntia (noin 5 päivää) auringonpaisteessa. Jos olet tekemässä pitkää valokuvatehtävää ja pystyt hoitamaan yksinkertaisimmat toiminnot, käytettävissä on Expedition GPS -tila, joka tarjoaa hopa 62 päivän akunkeston ja vastaavasti aurinkokennolatauksella älyttömät 139 päivää. Auringonvalolatauksen arvioidaan olevan kolme tuntia päivässä 50 000 luksin valaistuksessa.

Fenix 7X solar on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista kestämään vauhtisi sekä aktiviteettisi ja mitä ikinä teetkin. Kotelo on valmistettu PVD-pinnoitetusta ruostumattomasta teräksestä ja naarmuuntumattomasta Power Glassista. Se on testattu Yhdysvaltain sotilasstandardien mukaisesti äärimmäisten lämpötilojen, iskujen varalta ja se kestää 100 metrin syvyydessä olevaa veden painetta.

Fenix 7 - nyt kosketusnäytöllä

Fenix-sarjan kelloissa on nyt ensimmäistä kertaa kosketusnäyttö. Napauttamalla ja pyyhkäisemällä voit tuoda esiin eri sovelluksia ja ominaisuuksia, tarkastella tietoja, navigoida ja paljon muuta. Kellon sivussa olevat fyysiset painikkeet säilyvät, ja voit halutessasi poistaa kosketusnäytön käytöstä ja käyttää vain painikkeita.

Mitä muuta uutta fenix 7:ssä on?

 • Garmin -kellon käyttö on entistäkin helpompaa. Voit nyt säätää laitteen asetuksia matkapuhelimestasi Garmin Connect -sovelluksen ja/tai kellon kautta. Asetukset synkronoidaan nyt reaaliaikaisesti kellon ja matkapuhelimen välillä konfiguroinnin yksinkertaistamiseksi.
 • Lataa TopoActive-karttoja kaikkialta maailmasta. Valitse kattavuus tarpeen mukaan ja päivitä kätevästi suoraan kelloon Wi-Fi-yhteyden kautta, jotta voit seurata retkiäsi tien päällä.
 • Reaaliaikaiset tiedot, joita käytetään aktiviteettiesi seuraamiseen ja hallintaan ja jotka auttavat sinua pysymään pelisi huipulla, auttaa sinua ymmärtämään, kuinka kestävyys muuttuu harjoitusten aikana ja välttää ylikuormitusta juoksusi tai toiminnan alussa.
 • HIIT-harjoitukset tallentavat korkean intensiteetin intervalliharjoittelujaksot, mukaan lukien AMRAP-, EMOM-, Tabata- ja itse suunnitellut jaksot. Aseta kierrosten määrä, työ- ja lepovälit ja paljon muuta.
 • Tykkäätkö harrastaa liikuntaa? Ota rinteet haltuun SkiViewin ladattujen karttojen avulla ja näe yli 2000 hiihtokeskuksen nimet ja vaikeusluokat ympäri maailmaa.
Garmin fenix 7 urtavlor

Geomerkitse valokuvasi fenix 7:llä

Saa yksityiskohtaiset seurantatiedot valokuvakävelyistäsi, hääkuvauksista tai koko video- ja valokuvamatkoista – kaikille kameroillesi. Garmin fenixin sisäänrakennettu GPS-vastaanotin voi tarjota tarkan GPS-paikannuksen, jota voidaan käyttää valokuvien geomerkintään, mikä auttaa sinua valokuvaajana tietämään tarkalleen, missä kukin kuva on otettu tai jäljittämään uusia helmiä. Ehkä haluat palata samaan paikkaan eri vuodenaikoina nähdäksesi muuttuvan luonnon tai pidit siitä, miten auringonvalo osui juuri siihen kohtaan, jossa yleensä otat parhaat kuvasi. GPS-toiminto luo myös mahdollisuuksia käyttää sijaintitietoja muihin tarkoituksiin, kuten reaaliaikaisiin päivityksiin, paikkakohtaisiin auringonnousu- ja -laskuajankohtiin ja jopa kuun vaiheisiin. Kolmannen osapuolen sovellusten kautta voit myös käyttää esimerkiksi tietoja useista aikavyöhykkeistä ja aamun nousu- ja laskuajoista.

Hallitse kameraa kellon avulla

Jaatko sosiaalisessa mediassa valokuvia tai videoita? Kun Garmin fenix 7 on kädessäsi, on entistäkin helpompaa nauttia älypuhelimen kamerasta. Kelloon ladattavien kolmannen osapuolen sovellusten avulla voit kauko-ohjata Android-puhelinten mobiilikameraa. Se on kätevä toiminto, jos haluat ottaa kuvia sellaisessa kulmassa, jossa puhelimen näyttöä on vaikea nähdä, esimerkiksi pään yläpuolella, selfiekepin tai jalustan avulla tai maassa maaten. Laadi, napauta tai aloita videotallenne suoraan kellon näytöltä.

Hallitse matkapuhelintasi

Ei enää vastaamattomia puheluita! Älykkäiden ilmoitusten avulla saat älypuhelimesi ilmoitukset kevyellä värinällä suoraan ranteeseesi. Voit lukea viestejä, sähköposteja, nähdä, kuka soittaa ja saada hälytyksiä ja kalenteri-ilmoituksia ilman, että sinun tarvitsee ottaa puhelinta taskusta tai kameran näytöstä. Garmin fenix 7 on yhteensopiva iPhone- ja Android-puhelinten kanssa ja muodostaa pariliitoksen älypuhelinten kanssa Bluetoothin kautta. Puhelimesi Garmin Connect -sovelluksessa voit määrittää vain haluamasi ilmoitukset kelloa varten.

Garmin fenix 7X solar smartwatch med solcellsladdning

Kuuntele musiikkia ilman kännykkää

Haluatko lähteä ulos ilman puhelinta, mutta täyttää kuulokkeet musiikilla? Ei hätää. Ota suosikkisoittolistasi mukaan kaikkialle. Voit ladata kappaleita Spotify-, Deezer- tai Amazon Music -tililtäsi (tilaus vaaditaan) ja tallentaa ne kellon sisäiseen muistiin. Voit kuunnella musiikkia kuulokkeilla (myydään erikseen) myös ilman puhelinta.
Spotify on aina ollut saatavilla puhelimella, tietokoneella ja tabletilla. Nyt saat sen yhteensopivaan Garmin-kelloon Spotify Premium -palvelun avulla (tilausmaksu tulee olla voimassa).

Garmin Pay

Garmin Pay on Garminin oma maksuratkaisu, joka mahdollistaa kosketuksettoman maksamisen lähes millä tahansa maksupäätteellä ja toimii useimpien pankkien kanssa. Se tarjoaa helpon ja kätevän tavan tehdä ostoksia maksamalla kellolla ilman, että sinun tarvitsee kaivaa pankkikorttia taskustasi.

Edistynyt aktiivisuuden seuranta eri urheilulajeja ja harjoituksia varten

Fenix 7 seuraa aktiivista aikaa, harjoittelua, lepoa, stressitasoa ja fyysistä terveyttä. Kirjaa harjoituksesi millä tahansa urheilusovelluksella tai haluamallasi harjoitustilalla ja seuraa samalla terveyttäsi. Kellon takaosassa oleva sykemittari toimii yhdessä useiden antureiden kanssa, jotka kertovat sinulle, kuinka kovaa harjoittelet, kuinka hyvin suoriudut, kuinka paljon harjoitusta tarvitset ja paljon muuta. Kaikkien kerättyjen tietojen avulla tiedät V02 Max -arvosi, saat neuvoja, miten voit parantaa suoritustasi ja motivoitua tekemään enemmän. Voit jopa saada animoituja harjoituksia suoraan kelloon voiman, kunnon tai nopeuden lisäämiseksi. Valitse ladattavista animoituja harjoituksia tai lataa lisää Garmin Connect -verkkoyhteisöstä, kun kello on yhdistetty älypuhelimeen.

Toimitukseen sisältyy

 • Garmin fēnix 7X Solar
 • Lataus- ja datakaapeli
 • Dokumentaatio
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.