Uutuus
Fujifilm GF 20-35mm f/4 R WR
Fujifilm GF 20-35mm f/4 R WR
Fujifilm GF 20-35mm f/4 R WR
Artikkeli: 1057184

Fujifilm GF 20-35mm f/4 R WR

GF 20-35mm f/4 R WR

Varastotilanne
Tilattu maahantuojalta, toimitusaika ei tiedossa
 • GFX-sarjan laajakulmaisin objektiivi
 • Vankka, kevyt ja säänkestävä rakenne
 • 108 asteen kuvakulma
2 899 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

Fujifilmin keskikokoinen järjestelmä laajenee Fujinon GF 20-35mm f/4 R WR -ultralaajakulmazoomilla. GFX-järjestelmän objektiivit on kehitetty X-sarjan kokemuksen ja pitkän linssivalmistusperinteen yhdistämän tietämyksen avulla. GF-objektiivit edustavat Fujifilmin parasta laatua ja niiden erittäin korkea suorituskyky ja hieno värintoisto on suunniteltu hyödyntämään GFX-järjestelmän maksimaalinen potentiaali.

Ominaisuudet

 • GFX-sarjan laajakulmaisin objektiivi
 • 108 asteen kuvakulma
 • 15 elementtiä 10 ryhmässä, 4 ASPH ja 4 ED
 • Nano-GI-pinnoite
 • Halkaisija 82mm, yleiskoko muun G-sarjan kanssa
 • Kestävä ja kevyt
 • Säänkestävä rakenne
 • Sisäinen zoom

Suunniteltu antamaan valokuvaajalle parhaat mahdolliset käyttöominaisuudet

Objektiivin polttoväli vastaa 16-28mm 35mm:n formaatissa, ja se soveltuu erinomaisesti sisätilojen ja arkkitehtuurin kuvaamiseen sekä upeiden maisemien kuvaamiseen. Objektiivi on suunniteltu antamaan valokuvaajalle parhaat mahdolliset liikkumismahdollisuudet, sillä se painaa vain 725 grammaa. Kevyestä painosta huolimatta zoomaus tapahtuu objektiivin sisällä, joten sen pituus ei muutu, mikä mahdollistaa myös pehmeän ja herkän zoomauksen. Objektiivikiinnitys on vahvistettu magnesiumilla, mikä tekee siitä kestävämmän.

Edistynyt optinen suunnittelu

Jotta kirkkaus ja kuvanlaatu pysyisivät samana koko valovoiman alueella, objektiivi koostuu 14 linssielementistä 10 ryhmässä. Tähän sisältyy kolme asfääristä, yksi asfäärinen ED- ja kolme ED-linssielementtiä, jotka minimoivat vääristymät ja kromaattisen aberraation esiintymisen. Haamuvaikutusta ja linssiheijastusta vähentää tehokkaasti Nano-GI (Gradient Index) -heijastuksenestopinnoite, joka parantaa myös kuvan selkeyttä.

Optinen rakenne mahdollistaa erittäin korkean optisen suorituskyvyn

Optimaalisen kuvanlaadun ja koon vuoksi objektiivin aukko on sijoitettu objektiivin keskelle, mikä mahdollistaa myös kompaktin muotoilun ja optinen muotoilu mahdollistaa erittäin korkean optisen suorituskyvyn.

Rakennettu kestämään vaativia kuvausympäristöjä

Kestääkseen käyttöä vaativissa kuvausympäristöissä, objektiivi on sääsuojattu 12 kohdasta. Se kestää kosteutta, pölyä, likaa ja alhaisia lämpötiloja aina -10 asteeseen asti. Etulinssielementissä on vettä hylkivä fluoripinnoite, joka on vähemmän altis tahroille ja helppo puhdistaa.

Toimitukseen sisältyy

 • Fujinon GF 20-35mm f/4 R WR
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.