Fomei Oxford Blue 2,72x11m
Fomei Oxford Blue 2,72x11m
Fomei Oxford Blue 2,72x11m
Artikkeli: 1053186

Fomei Oxford Blue 2,72x11m

Paperitausta Oxford Blue 79, 2,72x11m

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Tausta valo- ja videokuvaukseen
  • Paksu ja vakaa tausta
  • Vakiomitat 2,72 x 11m ja tiheys 155g/m2

Valitse Väri

85 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Rullatut taustapeperit ovat valo- ja videokuvauksen yleisin taustamateriaali. Tämä tausta on valmistettu vahvasta ja päällystetystä paperista, joka ei heijasta tarpeetonta valoa. Paperitausta antaa tasaisen pinnan, jota vasten on miellyttävä kuvata ja jos se likaantuu, voit helposti leikata palan pois ja rullata uuden paperin esille.

Ominaisuudet

  • Tausta valo- ja videokuvaukseen
  • Vahvaa paperia tukevalla paperialustalla
  • Vakiokoko 2,72 x 11m ja tiheys 155g/m2

Vinkkejä paperirullan käyttöön

Paperirullan kokoaminen voidaan tehdä usealla eri tavalla. Yleisin tapa on kiinnittää se seinälle taustajärjestelmän avulla tai voit käyttää valmista taustapaketti, jonka asetat lattialle ja rullaat paperin käsin. Katso suositellut kiinnitysratkaisut sopivista lisävarusteista.

Älä lisää niittejä pysäyttimiksi. Käytä tarvittaessa teippiä joko pitämään paperia lattiassa tai tiivistämään rullaa sen rullaamisen jälkeen, jotta paperirulla ei pääse purkautumaan.

Värikartta Adobe Photoshopiin

Täältä voit ladata Adobe Photoshop värikartan(.aco). Lataa tiedosto Photoshopiin kaksoisnapsauttamalla tiedostoa, jonka tiedostotunnus on .aco ja löydät sen Photoshopin kohdasta grids/swatches. Kaikki toiminnot ovat käytettävissä X-Rite i1 Pro -laitteessa. RGB- ja HEX-arvot vastaavat sRGB-avaruutta.

Toimitukseen sisältyy

  • Fomei 2,72 x 11m paperitausta
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.