DJI Mini 3 Pro Fly More Kit Premium
DJI Mini 3 Pro Fly More Kit Premium
DJI Mini 3 Pro Fly More Kit Premium
DJI Mini 3 Pro Fly More Kit Premium
DJI Mini 3 Pro Fly More Kit Premium
DJI Mini 3 Pro Fly More Kit Premium
Artikkeli: 1055490

DJI Mini 3 Pro Fly More Kit Premium

Lisävarustepaketti, jossa ND-suotimet, akut, latauskeskitin, laukku ja muistikortti DJI Mini 3 Pro:lle

Varastotilanne
Varastossa
 • Maksimoi DJI Mini 3 Pron lentoaika – jopa 68 minuuttia lisää lentoaikaa
 • ND-suotimet antavat sinulle elokuvamaisemman tunteen
 • Nopea 128GB muistikortti
275 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

Maksimoi DJI Mini 3 Pron lentoaika Fly More Kitillä. Tämä lisävarustepaketti antaa sinulle jopa 68 minuuttia lisää lentoaikaa ja mahdollisuuden ladata kolme akkua latauskeskittimen kautta. DJI Fly More Kit helpottaa lennättämistäsi ja antaa sinulle mahdollisuuden päästä nopeasti alkuun lennokin kanssa.

Ominaisuudet

 • Lisävarustepaketti, jossa ND-suotimet, akut, latauskeskitin, laukku ja muistikortti DJI Mini 3 Pro:lle
 • Maksimoi DJI Mini 3 Pron lentoaika
 • Latauskeskittimella voi ladata jopa kolme akkua
 • Lisäpotkurit, jotka ovat helppo vaihtaa
 • Jopa 68 minuuttia lisää lentoaikaa (34 minuuttia per akku)

Kaksi lisäakkua

DJI Mini 3 Pro -lentoakut ovat valmiustilassa, joten sinun tulee aktivoida se, kun aiot käyttää akkua ensimmäistä kertaa. Ennen kuin käytät akkua, kiinnitä se lennokkiisi tai kytke mukana toimitettuun DJI Mini 3 Pro Two-way Charging Hub -latauskeskukseen ja liitä lennokki tai latauskeskus laturiin latausta varten, jolloin akkusi aktivoituu samalla.

Lataa kolme akkua

Haluatko ladata kaikki kolmea akkua samalla latauslaitteella? Fly More Kit sisältää latauskeskittimen, jonka avulla voit liittää kolme rinnakkain latautuvaa akkua. Näin yksi akku on aina käytettävissäsi heti, kun se on ladattu täyteen ja seuraava akku voidaan säilyttää keskittimessä samanaikaista latausta varten.

Ylimääräiset propellit – älä koskaan menetä lentoa

Lisävarustepaketti sisältää ylimääräiset propellit DJI Mini 3 Pro -lennokkiisi. Ne ovat aina hyvä olla mukana, kun olet lentämässä siltä varalta, että lennokin potkurit vaurioituvat tai kuluvat. Ne on helppo vaihtaa ruuvimeisselillä ja niitä on paketissa kaksi paria, jotka on merkitty asennettavaksi kahteen merkillä varustettuun moottoriin, kun taas merkitsemättömät on asennettava merkitsemättömiin moottoreihin. Ruuvit on suositeltavaa kiristää 30 lentotunnin välein (arviolta noin 60 lentoa).

Tallenna videoita ja valokuvia – 128 GB:n muistikortti

Kingston Canvas Go! Plus microSD-kortti on tarkoitettu todellisille seikkailijoille, jotka etsivät aina täydellisiä hetkiä. Kingston Canvas Go! -muistikortin vertaansa vailla olevan, jopa 170 MB/s siirtonopeuden ansiosta sinulla on mahdollisuudet virtaviivaistaa työnkulkuasi. Se tukee U3- ja V30-luku- ja -kirjoitusnopeuksia ja sillä voi tallentaa yksityiskohtaisia 4K-videoita korkealla resoluutiolla.

ND-suodattimet helpottaa tallennusta kirkkaissa kohtauksissa

ND-suodatin vähentää kameraan tulevan valon määrää, joten sinun ei tarvitse kuvata nopeilla suljinajoilla. Nopeat suljinnopeudet voivat saada videot tuntumaan nykiviltä, kun jokainen kuva pysähtyy kokonaan. ND-suotimia löytyy paketista kolme eri vahvuutta, joten saat mahdollisuuden käyttää oikeaa vahvuutta oikeaan aikaan. Luo paremman näköisiä videoita sopivilla suljinajoilla, kun ulkona on valoisaa; aurinkolasit kamerallesi.

Toimitukseen sisältyy

 • DJI Fly More Kit
 • 2 x DJI Mini 3 Pro Intelligent Flight Battery
 • DJI Mini 3 Pro Propellers
 • DJI Mini 3 Pro Two-way charging Hub
 • USB-C - USB-A-kaapeli
 • Säilytyslaukku
 • DJI Mini 3 Pro ND Filters Set(ND 16/64/256)
 • Kingston MicroSDXC Canvas Go! Plus 128GB V30 170/90MB/s SD-Adapter

Hyvä tietää! Hanki latauskeskittimeen USB-C PD-laturi, jotta se saa virtaa. Löydät laturin sopivien lisävarusteiden välilehden alta.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.