DJI Mini 3 Pro Fly More Kit
DJI Mini 3 Pro Fly More Kit
Artikkeli: 1055458

DJI Mini 3 Pro Fly More Kit

DJI Mini 3 Pro -lisävarustepaketti

Varastotilanne
Varastossa
 • Lisävarustepaketti, jossa akut, propellit, latauskeskitin ja laukku
 • Maksimoi DJI Mini 3 Pron lentoaika – jopa 68 minuuttia lisää lentoaikaa
199 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

Maksimoi DJI Mini 3 Pron lentoaika Fly More Kitillä. Tämä lisävarustepaketti antaa sinulle jopa 68 minuuttia lisää lentoaikaa ja mahdollisuuden ladata kolme akkua latauskeskittimen kautta. DJI Fly More Kit helpottaa lennättämistäsi ja antaa sinulle mahdollisuuden päästä nopeasti alkuun lennokin kanssa.

Ominaisuudet

 • Lisävarustepaketti, jossa akut, propellit, latauskeskitin ja laukku
 • Maksimoi DJI Mini 3 Pron lentoaika
 • Latauskeskittimella voi ladata jopa kolme akkua
 • Lisäpotkurit, jotka ovat helppo vaihtaa
 • Jopa 68 minuuttia lisää lentoaikaa (34 minuuttia per akku)

Kaksi lisäakkua

DJI Mini 3 Pro -lentoakut ovat valmiustilassa, joten sinun tulee aktivoida se, kun aiot käyttää akkua ensimmäistä kertaa. Ennen kuin käytät akkua, kiinnitä se lennokkiisi tai kytke mukana toimitettuun DJI Mini 3 Pro Two-way Charging Hub -latauskeskukseen ja liitä lennokki tai latauskeskus laturiin latausta varten, jolloin akkusi aktivoituu samalla.

Lataa kolme akkua

Haluatko ladata kaikki kolmea akkua samalla latauslaitteella? Fly More Kit sisältää latauskeskittimen, jonka avulla voit liittää kolme rinnakkain latautuvaa akkua. Näin yksi akku on aina käytettävissäsi heti, kun se on ladattu täyteen ja seuraava akku voidaan säilyttää keskittimessä samanaikaista latausta varten.

Ylimääräiset propellit – älä koskaan menetä lentoa

Lisävarustepaketti sisältää ylimääräiset propellit DJI Mini 3 Pro -lennokkiisi. Ne ovat aina hyvä olla mukana, kun olet lentämässä siltä varalta, että lennokin potkurit vaurioituvat tai kuluvat. Ne on helppo vaihtaa ruuvimeisselillä ja niitä on paketissa kaksi paria, jotka on merkitty asennettavaksi kahteen merkillä varustettuun moottoriin, kun taas merkitsemättömät on asennettava merkitsemättömiin moottoreihin. Ruuvit on suositeltavaa kiristää 30 lentotunnin välein (arviolta noin 60 lentoa).

Toimitukseen sisältyy

 • DJI Fly More Kit
 • 2 x DJI Mini 3 Pro Intelligent Flight Battery
 • DJI Mini 3 Pro Propellers
 • DJI Mini 3 Pro Two-way charging Hub
 • USB-C - USB-A-kaapeli
 • Säilytyslaukku

Hyvä tietää! Hanki latauskeskittimeen USB-C PD-laturi, jotta se saa virtaa. Löydät laturin sopivien lisävarusteiden välilehden alta.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.