Canson Rag Photographique A2 310g, 25 arkkia
Artikkeli: 1019081

Canson Rag Photographique A2 310g, 25 arkkia

Rag Photographique -valokuvapaperi, A2

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Sileä pinta ilman tekstuuria
  • Pehmeä valkoinen sävy
  • Elävät värit ja tarkat yksityiskohdat

Valitse Muita vaihtoehtoja

199 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Canson Rag Photographique on 100% puuvillasta valmistettu museoluokan valkoinen Fine Art -taidepaperi. Poikkeuksellisen pehmeä valkoinen sävy saavutetaan valmistuksen aikana tuomalla prosessiin luonnollisia mineraaleja. Se on kehitetty vastaamaan jatkuvan pitkäikäisyyden vaatimuksiin Digital Fine Art -markkinoilla. Rag Photographique tarjoaa erityisen sileän pinnan aistillisella tuntumalla. Se tarjoaa myös yhden markkinoiden korkeimmista Dmax-arvoista, mikä tekee siitä ihanteellisen taidevalokuvaukseen sekä taidegrafiikkaan.

Ominaisuudet

  • Sileä pinta ilman tekstuuria
  • Pehmeä valkoinen sävy
  • Elävät värit ja tarkat yksityiskohdat
  • Happovapaa

Toimitukseen sisältyy

  • Canson Rag Photographique 310g
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.