Canon TS-E 24mm f/3,5L II
Artikkeli: 309214

Canon TS-E 24mm f/3,5L II

TS-E 24mm f/3,5L II

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
2 389 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Canon EF 24/3,5L II TS-E
Tehokas, laajakulmainen objektiivi, jolla on poikkeuksellisen suuri kallistus- ja siirtoalue. Canonin ainutlaatuisen kääntöjärjestelmän ansiosta TS-E 24 mm f/3,5L II -objektiivilla siirron ja kallistuksen suuntaa voidaan vaihtaa toisistaan riippumatta. Siten kuvakulmaa ja syväterävyyttä voidaan ohjata erikseen, mikä lisää merkittävästi objektiivin tarjoamia mahdollisuuksia.

TS-E 24 mm f/3,5L II on poikkeuksellisen joustava, sillä siinä on laajakulmainen 24 mm:n polttoväli, ±8,5 asteen kallistus, ±12 mm:n siirto ja ±90 asteen kierto sekä kallistus- että siirtomekanismeissa. TS-E 24 mm f/3,5L II -objektiivin kallistus- ja siirtomekanismeissa on myös lukitus, joka auttaa välttymään tahattomilta liikkeiltä.

Objektiivissa on suurikokoinen asfäärinen linssi, joka varmistaa tarkkuuden koko kuva-alalla ja minimaaliset vääristymät. Kolme UD-elementtiä auttavat ehkäisemään laajakulmakuvissa yleisiä kromaattisia poikkeamia. Näiden ominaisuuksien ansiosta objektiivi sopii erityisesti maisemakuvaukseen ja arkkitehtuurikohteiden kuvaukseen.

Canonin patentoitu, digitaaliseen valokuvaukseen suunniteltu linssielementin pinnoite vähentää sisäisten heijastusten aiheuttamia haamukuvia ja heijastumia sekä parantaa kuvien terävyyttä ja tarkkuutta.

Canonin L-sarjan objektiivit on rakennettu kestämään säännöllistä käyttöä erilaisissa kuvausolosuhteissa. Säältä ja pölyltä suojaavat tiivisteet tuovat lisäsuojaa, ja vastavalosuoja ja objektiivipussi kuuluvat pakkaukseen.

Muistathan!
Osta neutraali suodatin (UV tai Skylight) objektiivin etulinssin suojaksi.
Löydät tarvitsemasi lisävarusteet Lisävaruste-painikkeen alta.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.