Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM
Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM
Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM
Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM
Artikkeli: 1055894

Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM

Superkompakti zoomlinssi jokapäiväiseen käyttöön

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • RF-S normaalizoom, jonka polttoväli on 29-72mm (35 mm:n vastaavuus)
  • Sisäänvedettävä mekanismi tarjoaa kompaktin rakenteen
  • Sisäänrakennettu 4 askeleen kuvanvakain
379 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM on RF-sarjaan kuuluva objektiivi, joka tarjoaa erittäin kompaktin ratkaisun Canonin APS-C-kameroille. Objektiivista löytyy optinen kuvanvakain ja se sopii kaikenlaiseen kuvaamiseen maisemista ja muotokuvista vlogeihin. Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM on kompaktin rakenteensa ja monipuolisten toimintojen ansiosta täydellinen objektiivi jokapäiväiseen käyttöön.

Ominaisuudet

  • RF-S normaalizoom, jonka polttoväli on 29-72mm (35 mm:n vastaavuus)
  • Sisäänvedettävä mekanismi tarjoaa kompaktin rakenteen
  • Sisäänrakennettu 4 askeleen kuvanvakain
  • STM-moottori takaa hiljaisen, nopean ja vakaan tarkennuksen
  • Vääristymän korjaus ja minimoitu kromaattinen aberraatio

Sisäänrakennettu kuvanvakain ja nopea automaattitarkennus

Manuaalitarkennuksen säädön ja STM-moottorin ansiosta automaattitarkennus on sulava ja äänetön, joten se on erinomainen objektiivi jokapäiväiseen käyttöön. Yhdessä OIS:n kanssa, joka kompensoi jopa 4 askelta ja jopa 6,5 askelta yhdessä IBIS:n kanssa, tämä objektiivi toimii hyvin valo- ja videokuvauksessa.

Edistynyt optinen suunnittelu

Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM tuottaa selkeitä ja teräviä kuvia Canonin kehittyneen optisen tekniikan ansiosta, joka minimoi kromaattiset poikkeamat ja sisältää vääristymien korjauksen. Seitsemänteräisen pyöreän aukon ansiosta valokuvaajat voivat luoda kauniisti pehmeät taustat ja terävät kohteet. Objektiivissa on myös UD-elementti ja kaksi asfääristä elementtiä aberraatiovapaiden kuvien luomiseksi.

Super Spectra -pinnoite

Jotta välttyisit haamukuvilta, objektiivi on käsitelty Canonin monikerroksisella Super Specra -pinnoitteella, joka estää valon heijastumista objektiivista ja ei-toivottujen optisten efektien syntymistä. Tämän ansiosta objektiivi säilyttää tasaisen väritasapainon sekä terävyyden ja korkean kontrastin.

Toimitukseen sisältyy

  • Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM
  • Etu- ja takasuoja objektiiville
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.