Canon Kauko-ohjain RC-V100
Artikkeli: 1010568

Canon Kauko-ohjain RC-V100

Kauko-ohjain RC-V100

Verkkokauppa
Tilattu toimittajalta sinulle. Toimitus 2-6 päivän sisällä
Helsingin myymälä:
3 195 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Canon RC-V100
RC-V100-kauko-ohjausyksikön suunnittelussa on hyödynnetty kuvaajilta saatua palautetta. Yksikkö laajentaa asennusmahdollisuuksia ja parantaa yhteensopivuutta monikamerakuvauksessa, joten kuvauspäälliköt ja kuvaajat voivat paremmin keskittyä taltioimaan haluamansa otoksen. RC-V100-kauko-ohjausyksiköllä voidaan käyttää kaikkia tavanomaisista käyttövalikoista löytyviä kameran toimintoja. Erillisten liittymien kautta voidaan määrittää yleisiä asetuksia, kuten aukkoa, zoomia ja valkotasapainoa. Lisäksi myös monia vaativia säätöjä, kuten knee pointia, slopea ja tummuustasoa, voidaan määrittää suoraan. Valinnaisia asetuksia varten on neljä painiketta, jotka vastaavat kameran rungon neljää määritettävää painiketta. Canon RC-V100 -kauko-ohjausyksikkö on yhteensopiva useiden Canon-ammattilaisvideokameroiden ja Cinema EOS -kameroiden kanssa, mukaan lukien XF300-sarja, EOS C100, EOS C300 ja EOS C500.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.