EF-S 24mm f/2,8 STM

Canon EF-S 24mm f/2,8 STM

Artikkeli: 1014364
  • Vastaava 38 mm, täydellinen sociaaliin tapahtumiin
  • Erittäin kompakti, vain 2,3 cm pitkä
  • Hiljainen vaihemoottori (STM) tarjoaa nopean ja hiljaisen automaattitarkennuksen videolle
  • F / 2,8: n suuri valonvoimakkuus antaa hyviä kuvia ja elokuvia heikossa valossa.
169 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

Arvopaketti

EF-S 24mm f/2,8 STM
UV-Filter 52mm PD WMC
Puhdistusliina Photo Microklear Cloth
202 EUR
EF-S 24mm f/2,8 STM
UV-filter L395 SMC 52 mm
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
203 EUR212,50 EUR
Ohut ja kevyt matkaobjektiivi
Tämä erittäin pienikokoinen ja kevyt objektiivi 24 mm:n polttovälillä on täydellinen matkakumppani katukuvaajalle. Edistyksellinen optinen muotoilu takaa fantastisen kuvanlaadun ja aukon maksimisuuruus f/2,8 päästää läpi niin paljon valoa ettei jalustaa tarvita. Lyhyen tarkennusetäisyyden luominen on helppoa. STM-tarkennuksen avulla saat videokuvaukseen tasaisen ja käytännössä täysin äänettömän automaattitarkennuksen.

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.