Blackmagic Design DeckLink Duo 2
Artikkeli: 1026606

Blackmagic Design DeckLink Duo 2

DeckLink Duo 2

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
635 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

DeckLink Duo 2 neljä täysin riippumatonta 3G-SDI-liitäntää in-(capture)-toimintoa ja tietokoneella toistoa varten. Tukee SDI-formaattia (SD ja HD) 1080p/60 asti. Neljä SDI-sisääntuloa ja neljä SDI-ulostuloa sekä yksi tri-sync/black burst reference. DeckLink Duo 2 käyttäytyy kuin neljä riippumatonta SDI-korttia, mutta vie vain yhden PCI-e-paikan tietokoneessa. Duo on täydellinen servereille, kun tarvitaan simultaanista in-(capture)-toimintoa ja toistoa per järjestelmä.

Yhteensopivuus:

Windows, Mac OS X och Linux.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.