Blackmagic Design DaVinci Resolve Mini Panel
Blackmagic Design DaVinci Resolve Mini Panel
Blackmagic Design DaVinci Resolve Mini Panel
Blackmagic Design DaVinci Resolve Mini Panel
Artikkeli: 1032877

Blackmagic Design DaVinci Resolve Mini Panel

DaVinci Resolve Mini Panel

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
2 745 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Blackmagic Resolve Mini ohjauspaneeli

Ohjauspaneeli Blackmagic Design tuotannosta, liitetään tietokoneeseen ja yhdistelmän avulla ohjaat Da Vinci Resolve ohjelmistoa. Paneelissa on kaksi näyttöä.

Tällä ohjauspanelilla hallitset värien korjaukset. Siinä on kolme pallonmuotoista ohjainta jolla säädät m.m. RGB-arvot. Siinä on myös 12 ohjainpyörää jolla teet  m.m Y lift-, Y gamma-, Y gain-, kontrasti-, kyllästys- ja Luminance Mix-hienosäätöä. Painamalla ohjainpyörää palautat tehdyt säädöt takaisin alkuperäiseen arvoonsa. Lisäksi paneelissa on 18 näppäintä jolla ohjaat m.m. start-, stop- ja full screen-toiminnot.

Paneelin yläosassa on kaksi 5" näyttöä jossa näet ohjelmiston toiminnot ja arvot. Näyttöjen yhteydessä on kahdeksan ohjainpyörää jolla säädät nämä toiminnot ja arvot.

Paneeli liitetään tietokoneeseen USB-C:n tai verkoston kautta.

Toimitukseen sisältyy

  • DaVinci Resolve Mini Panel
  • DaVinci Resolve Studio
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.