Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Jalustakit TSL08AN00 Slim alumiini

Benro Jalustakit TSL08AN00 Slim alumiini

Artikkeli: 1034455
129 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Saatavilla varastossa

Arvopaketti

Jalustakit TSL08AN00 Slim alumiini
Kameraplatta PU-50
Clamp studiokiinnike 10 cm
155,50 EUR
Jalustakit TSL08AN00 Slim alumiini
Sovitin 119 Messinkinen
kameraplatta PU-60
159 EUR

Kevyt ja vankka alumiininen jalusta

Benro TSL08AN00 painaa vain 1.2 kg mutta kestää jopa 4 kilon kuormituksen - t.s. sopii hyvin peilittömille järjestelmäkameroille ja pienemmille järjestelmäkameroille. Pieni paino on suuri etu matkoilla ja retkillä.

Edut:

  • Twistlock
  • Keskipilari
  • Pallonivel

Twistlock-lukot avataan vain puolen kierroksen liikkeellä ja pienen harjoittelun jälkeen opit avaamaan jalan kolme lukkoa yhdellä käden liikkeellä. Jalustan stabiliteetti on parhaimmillaan keskipilari alhaalla mutta tarpeen vaatiessa sen voi nostaa nopeasti. Pallonivel on se jalustan pään tyyppi jonka säädät nopeasti ja se sopii lähes kaikkin kuvaustilainteisiin. Pallonivelen ohjauspyörät ovat reilun kokoiset.

Toimitukseen kuuluu:

  • Jalusta
  • Kameralaatta PU30
  • Pallonivel N00
  • Ohut laukku

 

 

Hyvinvarusteltu valokuvausliikkeesi

Vuodesta 1982 lähtien on Scandinavian Photo varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien laadulla, ja vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomen markkinoilla. Tavoitteemme on olla aina ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme tuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Tilaa meidän uutiskirje!

Pysy mukana kuvateollisuudessa! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje ja ota osaa erikoisista tarjouksista, alan johtavien tuotemerkkien viimeisimmät uutiset ja runsaasti inspiraatiota.