Benro IN0 Double Action
Artikkeli: 1021507

Benro IN0 Double Action

IN0 Double Action

Verkkokauppa
Ei saatavilla
Helsingin myymälä:
  • Kestää 6 kg:n kuormituksen ja painaa 0,3 kg
  • Kameralevy Arca Swiss standardilla
79 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Tämä on täydellinen kuulapää sinulle, joka olet juuri löytänyt valokuvauksen maailman. Kuulapää on valmistettu magnesiumista ja on hyvin kevyt sekä helppo käyttää. Kuulapäässä on Arca-Swiss-vakion mukainen pikakiinnityslevy ja lukko.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.