Audio Technica ATH-SR30BT musta
Audio Technica ATH-SR30BT musta
Artikkeli: 1043855

Audio Technica ATH-SR30BT musta

Langattomat kuulokkeet 70 tunnin akunkestolla

Verkkokauppa
Ei saatavilla
Helsingin myymälä:
  • 70 tunnin akunkesto pitkiä matkoja tai työpäiviä varten
  • Bluetooth-yhteys helppoon ja kätevään yhdistämiseen
  • Sisäänrakennettu mikrofoni ja ohjausyksikkö korvakuoressa
86 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Langattomat kuulokkeet erittäin pitkällä akunkestolla

Audio Technica ATH-SR30BT -kuulokkeet loistavat huikealla 70 tunnin akunkestolla. Ne ovat erinomaiset pitkille matkoille, työmatkoille ja pitkiin työpäiviin. 40 mm:n kalvot ja laadukas rakenne edistävät korkeaa äänenlaatua. Kuulokkeet taittuvat litteiksi, joten niitä on helppo kuljettaa mukana. Kuulokkeissa on myös ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu mikrofoni ja ohjausyksikkö, joiden avulla puheluiden ja musiikin hallinta on helppoa.

Ominaisuudet

  • 70 tunnin akunkesto
  • Bluetooth-yhteys helppoon ja kätevään yhdistämiseen
  • 40 mm:n kalvo
  • Sisäänrakennettu mikrofoni ja ohjausyksikkö korvakuoressa

Laadukas rakenne

Kuulokkeissa on 40 mm:n kalvot ja kaksikerroksinen eristys, joka vähentää äänivuodot ja antaa sinulle optimoidun täysimittaisen voimakkaan äänen. Nämä kuulokkeet ovat uskolliset matkakumppanit reissuille ja toimivat erinomaisesti työskennellessä.

Toimitukseen sisältyy

  • Audio Technica ATH-SR30BT
  • USB-latauskaapeli
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.