Tekninen huolto

Täältä voit lukea lisää teknisestä palvelusta ja toimenpiteistä, jos tarvitset tuotteen korjausta tai puhdistusta. Löydät myös yleisimpien valmistajien yhteystiedot.

Hyvä tietää

Jos huomaat, että meiltä ostamassasi tuotteessa on jotain vikaa, suosittelemme sinua ensisijaisesti ottamaan yhteyttä suoraan valmistajan tukeen saadaksesi apua mahdollisimman nopeasti. Jos haluat meidän toimivan asiassa välikätenä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua mielellään.

Näin korjausprosessi toimii

Jos haluat korjata tuotteesi, sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluumme. Lähetä sähköposti osoitteeseen info@scandinavianphoto.fi. Sisällytä sähköpostiisi ostokuitti, tarkka virhekuvaus ja mahdolliset kuvat tuotteesta. Voit myös tuoda tuotteesi ja kuittisi johonkin myymälälöistämme niin autamme sinua paikan päällä.

Huomioithan, että tämä voi kestää kauemmin kuin yhteyden ottaminen suoraan valmistajaan. Korjaustapaus meillä kestää yleensä noin 4-6 viikkoa.

Lähetä tuotteesi meille

Kun olet ottanut yhteyttä asiakaspalveluumme, saat ohjeet tuotteen lähettämiseen. Saat tämän jälkeen palautuslapun ja asianumeron, jonka jälkeen sinun on lähetettävä tuotteesi tai palautettava se johonkin myymälöistämme 14 päivän kuluessa. Emme ota vastaan ​​paketteja postitse ilman, että olet ollut meihin yhteydessä asian osalta.

On tärkeää, että pakkaat tuotteesi huolellisesti ennen sen lähettämistä meille. Käytä erillistä ulkopakkausta ja paketin sisällä iskuja vaimentavaa pakkausmateriaalia. Tuotteen alkuperäispakkaukseen ei saa liimata palautuslappua tai värillistä teippiä. Sinun vastuullasi on, että pakkaus kestää iskuja, tärinää ja painetta, jotta tuote ei vaurioidu kuljetuksen aikana. Täältä voit lukea PostNordin vinkit pakkaamiseen parhaalla tavalla.

Tämä tapahtuu myöhemmin

Kun olemme vastaanottaneet tuotteesi, toimitamme sen valmistajan valtuutettuun huoltoon tarkastettavaksi. Saat tämän jälkeen sähköpostitse kustannusarvion tuotteesi korjauksesta, jonka voit joko hylätä tai hyväksyä.

Jos hyväksyt kustannusehdotuksen

Jos hyväksyt kustannusehdotuksen, korjaus aloitetaan. Kun korjaus on valmis ja tuote on palautunut meille, lähetämme sinulle sähköpostitse maksulinkin, josta voit valita sinulle sopivan maksutavan. Lähetämme tuotteen takaisin sinulle, kun olet maksanut korjauksen.

Jos hylkäät kustannusehdotuksen

Jos hylkäät kustannusehdotuksen, lähetämme tuotteen sinulle takaisin samassa kunnossa kuin sen saimme. Veloitamme 75€ summan, joka vastaa käsittely- ja toimituskulujamme.

Mitä tapahtuu, jos tuotteessasi on sama vika korjauksen jälkeen?

Maahantuojan valtuuttama huoltoliike tarkastaa aina ennen palautusta, että tuote toimii normaalisti. Sinulla on kolmen kuukauden takuu tuotteelle, joka on toimitettu meille korjattavaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että tutkimme tuotteen uudelleen, jos huomaat täsmälleen saman virheen kuin aiemmin. Sinun tulee ottaa meihin yhteyttä näiden kolmen kuukauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Yleisimpien valmistajien yhteystiedot

Ottamalla yhteyttä suoraan tuotteen valmistajaan saat apua nopeasti. Täältä löydät yleisimpien tuotemerkkiemme valmistajien yhteystiedot. Huomioithan, että joidenkin valmistajien tuki voi olla englanniksi ja että jotkut tarjoavat tukea vain sähköpostitse ja verkkosivuston kautta.

Apple
Asus
BenQ
Blackmagic Design
Canon
DJI
Eizo
Epson
Fujifilm
GoPro
Jupio
LaCie
Nikon
Panasonic
Sigma
Sony

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.