Apple iPhone 14 Clear Case with MagSafe
Apple iPhone 14 Clear Case with MagSafe
Apple iPhone 14 Clear Case with MagSafe
Artikkeli: 1057276

Apple iPhone 14 Clear Case with MagSafe

Läpinäkyvä MagSafe suojakuori, iPhone 14

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Ohut ja kevyt suojakuori tarttuvalla pinnalla
  • MagSafe yhteensopiva
  • Lataa langattomasti Qi-laturilla
59 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Ohut ja kevyt suojakuori tarttuvalla pinnalla. Tämä suojakuori antaa iPhonellesi lisäsuojaa ja näyttää hyvältä. Kuori on valmistettu optisesti kirkkaasta polykarbonaatista ja joustavista materiaaleista, jotka istuvat täydellisesti painikkeiden päällä. Se kestää naarmuja ja on optimoitu välttämään kellastumisen ajan myötä. Kuoressa on myös sisäänrakennetut magneetit, joten se on helppo kiinnittää iPhoneen. Kuori voi pysyä päällä, kun on aika ladata ja voit helposti napsauttaa MagSafe-laturin paikalleen tai ladata langattomasti Qi-laturilla.

Toimitukseen sisältyy

  • Apple iPhone 14 Clear Case with MagSafe
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.