Apple iPad 10,2" (9th Gen), 256GB, WiFi, Silver (2021)
Artikkeli: 1052885

Apple iPad 10,2" (9th Gen), 256GB, WiFi, Silver (2021)

Tehokas ja monipuolinen hopea 10,2" iPad 256GB

Varastotilanne
Varastossa
 • 10,2” True Tone Liquid Retina-näyttö
 • 12 megapikselin etukamera "valokeila" -toiminnolla
 • 256GB SSD-tallennustila

Valitse Väri

545 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus
Uuden iPad 10,2” (2021) A13 Bionic‑siru tekee kaikesta sujuvampaa aina viestittelystä ja netissä surffailusta useiden appien yhtä­aikaiseen käyttöön. Se on kehitetty sinulle, joka haluat edullisen ja tehokkaan iPadin, joka on helppokäyttöinen ja sopii useimpiin arjen asioihin.

Ominaisuudet

 • 10,2” True Tone Liquid Retina-näyttö
 • iPadOS 15 vie iPadin kyvyt vieläkin pidem­mälle
 • A13 Bionic-siru
 • Jopa 10 tunnin akunkesto
 • 12 megapikselin etukamera ja 8 megapikselin takakamera
 • Touch ID lisää turvallisuutta
 • Ohut ja kestävä runko, joka on valmistettu 100% kierrätetystä alumiinista
 • Voidaan käyttää Smart Keyboard -näppäimistön ja Apple Pencilin kanssa (eivät sisälly toimitukseen)

Sopii useimpiin työtehtäviin

A13 Bionic‑siru tekee kaikesta sujuvampaa aina viestittelystä ja netissä surffailusta useiden appien yhtä­aikaiseen käyttöön. Jopa 20 % nopeampi näytön­ohjain tarjoaa tarvit­semasi graafisen suorituskyvyn. Sopii loistavasti myös mukaansavievien pelien pelaamiseen.

Näytä ideasi

Vaikuttavan yksityis­kohtainen ja väri­kylläinen 10,2 tuuman Retina-näyttö on erin­omainen alusta elokuville, projekti­töille tai uuden mestari­teoksesi piirtä­miseen. True Tone säätää näyttöä huoneen väri­lämpö­tilaan sopivaksi, eli sitä on mukava katsella kaiken­laisessa valaistuk­sessa.

Kuvaa, editoi ja jaa

Valokeila tekee video­puheluista kiinnos­tavampia pitämällä sinut aina automaat­tisesti kuvan keskellä. Ja sillä voit tehdä hauskoja videoita julkais­tavaksi suosituissa some-apeissa. Valokeilan lisäksi 12 megapikselin etukameran ultra­laajakulma tuo reippaasti korkeamman kuvan­laadun, joten selfiet ja ryhmä­kuvat näyttävät yhä paremmilta. iPadin 8 Mpix taka­kameralla saat tarkkoja ja eloisia kuvia sekä videoita. Moni­puolisella taka­kameralla voit skannata doku­mentteja ja nauttia vaikuttavista lisätyn todelli­­suuden apeista.

Rajattomat mahdollisuudet

Lataa tiedostoja, striimaa elokuvia, työsken­tele kolle­goiden kanssa tai lataa sisältöä melkein missä tahansa. Nopea wifi-yhteys pitää sinut linjoilla kotona, töissä, koulussa tai missä iPadisi kanssa oletkin. 4G LTE Advanced pistää yhteydet toimimaan wifin ulkopuolellakin.

iPadOS 15 ja lisätarvikkeet lisäävät mahdollisuuksia ja käyttömukavuutta

Suurelle Multi‑Touch-näytölle suunniteltu iPadOS on tehokas ja helppo­käyttöinen. iPadOS 15 vie iPadin kyvyt vieläkin pidem­mälle entistä helpommin löydet­tävillä moniajo-ominai­suuk­silla, uusilla tavoilla hakea ja järjes­tellä tietoja sekä kehitty­neem­millä muistiin­pano­toiminnoilla. iPadin mukana tulee tehokkaita Applen suunnit­telemia appeja, kuten Kuvat, Kartat, Viestit, Mail ja Safari. Ja App Storen yli miljoonan juuri iPadille suunni­tellun apin joukosta löydät sopivan kaikkeen mitä puuhaatkin. Luo biisejä, treenaa, lue uutisia tai pelaa kavereiden kanssa. Voit myös käyttää Apple Penciliä, jonka käyttö on yhtä luontevaa käyttää kuin tavallista kynää, mutta se on paljon moni­käyttöisempi. Liitä iPadiin ohut ja kevyt Smart Keyboard, ja kirjoit­tamisesta tulee miellyt­tävämpää. Erinomainen esimerkiksi esseetä kirjoittaessa tai kun laadit liike­toiminta­suunnitelmaa

Toimitukseen sisältyy

 • Apple iPad 10,2" (9th Gen), 256GB, WiFi (2021)
 • USB-C - Lightning-kaapeli
 • 20W USB-C-adapteri
HUOM! Apple Pencil tai Smart Keyboard eivät sisälly toimitukseen.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.