Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Mikrofoni NTG3

Røde Mikrofoni NTG3

Artikkeli: 306660
635 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Saatavilla varastossa

Arvopaketti

Mikrofoni NTG3
Mikrofoonikaapeli XLR naaras -
Super-softie, diameter 19-22 mm längd 180 mm
764 EUR
Mikrofoni NTG3
ZP2 fodral för mikrofon
4 Sarja, Pistoolikahva, Zeppeliini, Karvainen
1 206 EUR

Röde Mikrofoni NTG3
NTG-3 on kehitetty elokuvantekijöille ja televisioalalle; se on ammattilaistason kompromissiton mikrofoni järkevään hintaan. RF-bias-tekniikka on Røde NTG-3 melkein täysin kosteudelle, mikä tekee siitä korvaamattoman äänitettäessä vaikeissa olosuhteissa. NTG-3-mikrofonissa on jonkin verran leveämpi suuntakuvio kuin muissa shotgun-mikrofoneissa.

Kestää kovia ympäristöolosuhteita. 50% pienempi omakohina kuin useimmissa shotgun-mikrofoneissa. Aito kondensaattori 48V fantom-syötöllä. Äärimmäisen hiljainen käsittelyääni. Ei ole herkkä RF-häirioille. Erinomainen äänenlaatu. Mitat: 255 x 19 mm.

Myyntipakettiin sisältyvät vahva alumiininen sylinterikuori, puffisuoja, mikrofoninpidike RM-5 ja säilytyspussi.

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.