Haulikkomikrofonit

Haulikkomikrofoni tai shotgun-mikrofoni on pitkä ja sylinterimäinen mikrofoni, jota käytetään usein elokuvien ja dokumenttien äänentallennuksessa sekä radio- ja televisiolähetyksissä. Ne vangitsevat äänen suoraan edestä ja poistavat häiritsevät sivuäänet. Ne kiinnitetään usein mikrofonipuomeihin ja vaativat phatom-virran. Meiltä löydät myös pienempiä haulikkomikrofoneja, jotka kiinnitetään järjestelmän tai elokuvakameran päälle. Tervetuloa ostoksille.

23 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Mikrofonit
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.