Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Mikrofoni NTG-1

Røde Mikrofoni NTG-1

Artikkeli: 552807
189 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Saatavilla varastossa

Arvopaketti

Mikrofoni NTG-1
Puomi 3 metriä, Boompole
Jalusta mikrofonille/ äänitallentimelle
351 EUR
Mikrofoni NTG-1
Karvatuulisuoja WS-6 / NTG-1 / NTG-2
MSA-3 1/4 skruv för blixtsko
254 EUR

Röde mikrofoni NTG-1
Kohdistettu kondensaattorimikrofoni, superhertta. Hyvin kevyt haulikkokondensaattorimikki, ammattilaiskäyttöiseen elokuva-, video-, televisio-,voice over- ja ENG-tuotantoon muotoiltu. NTG-1:ssä on elektronisesti tasapainoitettu ulostuloporrastus ja se toimii 48V phantom-syötöllä. NTG-1:en myyntipaketti sisältää kiinnityksen ja tuulensuojan.

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.