Kameramikrofonit

Hankkimalla ulkoisen kameramikrofonin, videoiden äänitallennus parantuu huomattavasti. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia mikrofoneja kaikkiin tarpeisiin useilta suosituilta valmistajalta, kuten Røde ja Sennheiser. Kameramikrofonit asennetaan useimmiten suoraan kameran salamakenkään. Meillä on asiantunteva henkilökunta, kilpailukykyiset hinnat ja nopea toimitus. Tervetuloa ostoksille.

34 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Mikrofonit
Tuotemerkit
Sopii
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.