On-ear kuulokkeet

On-ear kuulokkeet ovat laadukkaita kuulokkeita, joiden käyttömukavuus on maksimoitu pehmeiden korvatyynyjen ja pääpannan avulla. Nämä kuulokkeet antavat sinulle upean ja tarkan äänentoiston, joka sopii hyvin myös musiikin studiomonitorointiin. Meiltä löydät johdollisia ja langattomia on-ear kuulokkeita useilta suosituilta valmistajilta. Tutustu valikoimaamme täällä ja tee hankinta kilpailukykyiseen hintaan sekä nopealla toimituksella.

74 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Kuulokkeet
Tuotemerkit
Väri
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.