Äänituotanto

Jos tarvitset tuotteita äänen tallentamiseen ja äänituotantoon, löydät ne täältä. Meiltä löydät laajan valikoiman nauhureita, miksereitä, äänikortteja ja studiovarusteita kaikentasoisille käyttäjille. Meiltä löydät myös elektronisia syntetisaattoreita ja samplereita sinulle, joka haluat luoda omaa musiikkia ja ääntä. Teemme yhteistyötä suurimpien äänitys- ja äänituotannon valmistajien kanssa, kuten Focusrite, Mackie, Teenage Engineering ja Zoom. Tutustu valikoimaamme täällä ja tee hankinta kilpailukykyiseen hintaan sekä nopealla toimituksella jo tänään.

244 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Ääni
Tuotemerkit
Väri
Sopii
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.