Zoom PCH-6 for Zoom H6
Artikkeli: 1027385

Zoom PCH-6 for Zoom H6

Kotelo Zoom H6 -nauhurille

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
38 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Vesitiivis kotelo joka sopii Zoom H6

Tämä kotelo on mittatilaustyönä valmistettu sopimaan  Zoom H6 tallentimen kanssa, se on vedenpitävää materiaalia, jossa läpinäkyvä taitettava etuikkuna, jotta voit helposti käyttää tallenninta Siinä on myös irrotettava mikrofonin suojus, vyökiinnitys, boompole-tasku sekä avainrengas.  

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.