Kokonaisratkaisut tuotekuvaukseen

Valmiit tuotekuvausratkaisut

Tarjoamme valmiita kokonaisratkaisuja niille, jotka haluavat ottaa tuotekuvia verkkosivustoille, mainoksiin tai kuvapankkiin. Hallitse kuviasi ja sisältöäsi rakentamalla oma studio. Meiltä löydät valmiit ratkaisut studioon tai kuvauskohteeseen valkoisella tai harmaalla taustalla, jotka ovat erinomaisia valintoja tuote- ja lifestylekuviin. Kahdesta suuremmasta paketistamme saat kokonaisvaltaisen ratkaisun houkuttelevia tuotekuvia ja videoita varten. Meillä on laaja valikoima erilaisia studiopaketteja eri hintaluokissa.

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiantuntijoihimme neuvoja, tukea ja ostoapua varten sähköpostitse osoitteesta business@scandinavianphoto.fi.

Tuotekuvat verkkosivustoa tai mainoksia varten

Luo oma kuvaustila toimistoosi, studioosi tai varastoosi. Tämä paketti on täydellinen ratkaisu verkkosivuston ja verkkokaupan tuotekuvia varten. Tämän paketin avulla voit ottaa tuotekuvia sekä valkoisella että vaaleanharmaalla taustalla.

Paketti sisältää yhden Sonyn myydyimmistä kameroista – Sony A7 IV:n yhdessä FE 24-70mm f/2,8 GM II -objektiivin kanssa. Kamera ja objektiivi tarjoavat terävät lopputulokset 33 megapikselin resoluutiolla. Mukana on myös valokuvauspöytä, joka antaa sinulle tasaisen taustan. Paketti sisältää näiden lisäksi tehokkaat studiosalamat, valonmuokkaajat ja heijastinsarjan.

Työskentele nopeasti kuvaamalla suoraan tietokoneeseen mukana tulevan kaapelin avulla, mikä takaa nopean ja sujuvan työnkulun – näiden avulla saat ammattimaisia ​​tuotekuvia.

1x2_ProduktStudio_bild1.jpg

Tuote- ja lifestylekuvat studiossa ja kuvauskohteessa

Haluatko ottaa tuote- ja lifestylekuvia studiossa ja asiakkaan luona? Tämä paketti sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat laajentaa käyttöaluetta myös studion ulkopuolelle. Koko paketti on kannettava ja voit valita käytätkö salamoita akku- tai verkkovirralla.

Pakettiin sisältyy Sony A7R IV -kamera yhdessä Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II -objektiivin kanssa, joka tuottaa veitsenteräviä ja korkearesoluutioisia kuvia jopa 61 megapikselin resoluutiolla. Mukana on myös kaksi ammattimaista ja tehokasta Godox AD600 Pro -studiosalamaa, joissa on suuret kokoontaitettavat octaboxit, valaisinjalustat hiekkasäkeillä ja vakaa hiilikuitujalusta kameralle.

1x2_ProduktStudioknapp.jpg

Kannettava ratkaisu tuote- ja mallikuvaukseen

Tämä on paketti on oiva valinta sinulle, joka haluat ottaa kuvia isoista tuotteista tai kun tarvitset mallia, joka käyttää kuvattavaa tuotetta (esimerkiksi vaatteita). Tuo laitteistosi studioon tai asiakkaiden luo – maksimaalinen siirrettävyys laadusta tinkimättä.

Pakettiin sisältyy Sony A7R IV, Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II ja Profoto B10X Plus -studiosalamat. Kamerapaketti tuottaa upeita korkearesoluutioisia kuvia jopa 61 megapikselin resoluutiolla. Yhdessä Profoton studiosalamoiden kanssa tämä on yhdistelmä, joka vie vähän tilaa.

Monipuolisuuden lisäämiseksi mukana tulee vakaa ja kevyt hiilikuitujalusta ja valaisinjalusta, jotka voidaan kiinnittää toisiinsa helpottamaan kuljetusta ja säilytystä varten.

1x2_studio_arbetsstudio.jpg

Mallien ja tuotteiden valo- ja videokuvaus

Hallitse tuotekuviasi yrityksen sisäisesti täydellisellä studiopaketilla ammattimaiseen valokuvaukseen ja videotallennukseen. Canon EOS R5 C on monipuolinen täyden kennokoon hybridikamera, joka toimii erinomaisesti myös videokuvauksessa. Canon RF 24-70mm on monipuolinen objektiivi, joka sopii tuotekuviin ja mallien kuvaamiseen. Kamerasta löytyy sisäänrakennettu kuvanvakain, joka edesauttaa ammattimaisia videotallenteita.

Varmista, että tuotteesi tulevat esille parhaalla mahdollisella tavalla täydellisellä valaistuskokoonpanolla, johon sisältyy kolme Profoto D2 -salamaa sekä tehokkaat LED-paneelit, joita ohjataan mukana tulevalla valopöydällä. Koko valaistuspaketti asennetaan vakaille valaisinjalustoille.

Valkoinen studiotausta on helppo kiinnittää seinäkiinnikkeellä ja taustatelineellä, jonka pituutta on helppo säätää. Lopputuloksia voidaan tarkastella reaaliajassa Eizo CS2731CAL -näytöllä – tehtaalla kalibroidulla näytöllä, joka tarjoaa erittäin tarkan värintoiston.

1x2_PorträttStudioknapp.jpg

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme yritystänne hankkimaan juuri teille sopivan ratkaisun. Olette lämpimästi tervetulleita ottamaan yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteesta business@scandinavianphoto.fi.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.