Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

LED-valaisin LG-E116C Bi-Color

LedGo LED-valaisin LG-E116C Bi-Color

Artikkeli: 1034396

LG-E116C Bi-color on todella ohut ja kevyt LED-valaisin, joka on tarkoitettu asennettavaksi kameran lisävarustekenkään. Suuri pinta ja sisäänrakennettu diffuusori tekevät valosta pehmeää ja miellyttävää ja sekä valovoimaa että värilämpötilaa voidaan säätää askeleettomasti. Käyttökelpoinen valonlähde sekä videohaastatteluihin että tuotekuvauksiin.

84 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Saatavilla varastossa

Arvopaketti

LED-valaisin LG-E116C Bi-Color
Akku NP-F970
Wi-Fi kauko-ohjain LG-A34
235 EUR
LED-valaisin LG-E116C Bi-Color
Wi-Fi 2,4G Control box LG-W2,4G
Nätadapter CN-AC2 on-camera 100-240v
242 EUR

Kevyt ja ohut LED-paneeli kamera-asennukseen

LG-E116C Bi-color on todella ohut ja kevyt LED-valaisin, joka on tarkoitettu asennettavaksi kameran lisävarustekenkään. Suuri pinta ja sisäänrakennettu diffuusori tekevät valosta pehmeä ja miellyttävä ja niin valovoimaa kuin värilämpötilaa voidaan säätää askeleettomasti. Käyttökelpoinen valonlähde sekä videohaastatteluihin että tuotekuvauksiin.

Edut:

 • Ohut ja kevyt
 • Voidaan asentaa sekä kameraan että jalustaan
 • Säädettävä valovoima ja värilämpötila

LG-E116C:n teho on 11.5 W ja se tarjoaa maks. 666 lumenin valovoiman. Valoa voi himmentää ja värilämpötilaa voi säätää välillä 3200K - 5600K.  Valitut valon ja värin säädöt näkyvät näytöllä. Ledgo 2.4G WiFi Controlbox (lisävaruste) avulla voit ohjata lamppua langattomasti älypuhelimesta tai tabletista käsin (sovellus on olemassa sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmille).  Ledgo LG-A34 kauko-ohjain on myös saatavilla lisävarusteena.

Virtalähteet:

 • AC-adapteri
 • Ladattava Sony NP-F750/970
 • Canon LP-E6 -akut yhdessä Ledgo Battery Adapter Canon E6 kanssa
 • Canon LP-E8 yhdessä Ledgo Battery Adapter Canon E8 kanssa
 • Panasonic D16 / VBG-130 -akut yhdessä Ledgo Adapter (Panasonic D16 / VBG-130) kanssa
 • kuusi AA-paristoa yhdessä Ledgo 6AA Battery boxin kanssa

Myyntipakettiin kuuluu:

 • LED-valaisin LG-E116C Bi-Color

Huomioi: AC-Adapteri, akut tai akkulevy eivät kuulu hintaan vaan on ostettava erikseen

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

  Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

  Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.