Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

LED-valaisin LG-E116C Bi-Color

LedGo LED-valaisin LG-E116C Bi-Color

Artikkeli: 1034396

LG-E116C Bi-color on todella ohut ja kevyt LED-valaisin, joka on tarkoitettu asennettavaksi kameran lisävarustekenkään. Suuri pinta ja sisäänrakennettu diffuusori tekevät valosta pehmeää ja miellyttävää ja sekä valovoimaa että värilämpötilaa voidaan säätää askeleettomasti. Käyttökelpoinen valonlähde sekä videohaastatteluihin että tuotekuvauksiin.

84 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

Arvopaketti

LED-valaisin LG-E116C Bi-Color
NP-FM50, NP-F550/F750/F970 Duo charger Sony
Kameran akku, vastaa Sony NP-F750 -akkua
188 EUR
LED-valaisin LG-E116C Bi-Color
Kameran akku, vastaa Sony NP-F970 -akkua
Dubbelladdare till Sony NP-F Batterier
232 EUR

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.