Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Kamerareppu NX-BP harmaa

Manfrotto Kamerareppu NX-BP harmaa

Artikkeli: 1026417
82 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Tilaustuote
Tilaustuote

Arvopaketti

Kamerareppu NX-BP harmaa
Red Whips 12-pack
Laukku DSLR Battery Holder 2
105 EUR
Kamerareppu NX-BP harmaa
SD Pixel Pocket Rocket muistikortti laukku
Travel Pouch laukku, pieni
111 EUR

Fiksu ja tilava reppu

Manfrotto NX on miellyttävä ja kompakti reppu, joka toimii yhtä hyvin kameravarustuksen kanssa kuin arkikäytössä. Laukun alaosassa on irrotettava pehmustettu lokero valokuvausvarustukselle.

Kameraosassa on tilaa järjestelmäkameralle asennetun objektiivin kanssa, kahdelle lisäobjektiiville sekä tarvikkeille kuten esimerkiksi speedlightille ja LED-lampuille. Laukun yläosassa on hyvin tilaa henkilökohtaisille tarvikkeille, ja tietokonelokeroon mahtuu 15,6" kannettava tietokone. Laukkuun on mahdollista kiinnittää myös jalusta. Useiden helposti saavutettavien taskujen avulla on pienet tavarat kuten puhelin, lompakko, avaimet ja kynät helppo pitää järjestyksessä. Laukun takaosa on myös pehmustettu extramukavuuden vuoksi, ja olkahihnat ovat säädettävät.

Laukku on varustettu Manfrotto Protection System-suojajärjestelmällä, jonka ansiosta varustuksesi säilyy tallessa ja suojassa.

Tilavuus:

Järjestelmäkamera asennetun objektiivin kanssa, kaksi lisäobjektiivia, tarvikkeita kuten speedlight ja LED-lamppuja, sekä max. 15,6" kannettava tietokone.

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.