Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Pöytäjalusta PP1

Benro Pöytäjalusta PP1

Artikkeli: 1021523
19 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

Arvopaketti

Pöytäjalusta PP1
G1 - Grip
Tripod mounts new
58 EUR
Pöytäjalusta PP1
Sovitin 119 Messinkinen
S1 - Grip
46 EUR53 EUR

Jalusta joka menee vaikka taskuun

Tämä pöytäjalusta sopii käytettäväksi älypuhelimien, GoPro´n* tai peilittömien järjestelmäkameroiden kanssa. Se on kooltaan taskuun menevä ja voit käyttää sitä myös kahvana. Integroidun kuulanivelen ansiosta voit kuvata joko vaaka- tai pystyasennossa.

Keveydestään 0,16 kg huolimatta voidaan jalustaa käyttää kameran kanssa joka painaa jopa 1,5 kg. Pallonivelessä on 1/4" ruuvi.

*Tarvitsee varusteita asennusta varten. Katso "Sopivia varusteita"

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.