Pan/Tilt- kamerat

PTZ on lyhenne Pan, Tilt ja Zoom-toiminnoista. PTZ-kamera on etäkamera, jota voidaan ohjata joko jonkin ohjelmiston tai fyysisen ohjaimen avulla. Se antaa sinulle mahdollisuuden ohjata useita kameroita samasta ohjaimesta ja nostaa helposti tuotantosi tasoa. Meiltä löydät PTZ-kamerat tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Canon, Panasonic, Sony ja Minrray. Hanki tarpeisiisi sopiva ratkaisu meiltä nopealla toimituksella tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää.

75 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Videokamerat
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Sisäinen resoluutio 4K
Video ulos
Kuvakennon koko
Mikrofonitulo
Sisäinen resoluutio FullHD
Kuvanvakaaja
Suurin aukko
Kauko-ohjauksen tuki
Sisäinen tallennus-codec
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.