Teleprompterit

Teleprompter on eräänlainen näyttö tai monitori, joka näyttää etukäteen laaditun tekstin esimerkiksi esittelijöille, uutisankkureille ja puhujille. Se on täydellinen väline käsikirjoituskorttien välttämiseen tai pitkien tekstien ulkoa muistamiseen. Meiltä löydät useita erilaisia telepromptereita suuriin TV-tuotantoihin ja pienempiin muunnelmiin, joita voidaan käyttää älypuhelimien tai tablettien kanssa. Valitse tuotemerkeistä, kuten PrompterPeople, DataVideo ja Feelworld. Hanki omasi suoraan verkkokaupastamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tai tarvit apua hankinnassa niin autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan.

31 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - TV/Videotuotanto
Tuotemerkit
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.