Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Smooth 4 musta

Zhiyun Smooth 4 musta

Artikkeli: 1039045
89 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Saatavilla arviolta 2020-02-19
Saatavilla arviolta 2020-02-19

Arvopaketti

Smooth 4 musta
Yksijalkajalusta MAD38A alumiini 4 osaa
Jalusta-kit FIT19AIH0 iTrip Serie 1
281 EUR
Smooth 4 musta
iPhone 8 64GB Space Grey
VideoMic ME-L Lightning
657 EUR

Matkapuhelimen gimbal pikanäppäimillä ja followfokuksella

Smooth 4 on gimbal matkapuhelimille. Siinä on sekä followfokus/zoom pyörä että suuri määrä säätimiä ohjamaan puhelinta suoraan kahvasta.

Edut:

 • Vaihdat nopeasti eri tilojen välillä
 • Iso pyörä tarkennukselle tai zoomille
 • Pikanäppäimiä, ohjauspyärä
 • Kohteen seuranta ja timelapse
 • Pöytäjalusta ja jalustan kierre

Nopeat vaihdot

Peukalon kohdalla on ohjain jolla vaihdat "Pan Following Lock" ja "Lock" tilojen välillä. Painamalla laukaisijan yläosaa etusormella aktivoituu PhoneGo” tila. Tässä tilassa vakain selviää nopeistakin liikkeistä ja ajoista, esim. juosten tai kuvaamalla polkupyörästä tai autosta. Laukaisimen alaosa aktivoi "Following Mode" tilaa pehmeimpiä liikkeitä varten.

Iso ohjayspyörä tarkennukseen tai zoomaukseen

Sivulla olevalla isolla ohjauspyörällä luot kauniita zoomauksia. Jos painat ”Follow Focus” näppäintä ohjauspyörä toimii ohjaamaan tarkennusta käsitarkennuksessa.

Pikanäppäimiä ja pyörä säätöihin

Pikanäppäimien ja ison ohjauspyörän avulla siirryt nopeasti eri asetusten välillä sekä valokuvauksessa että videokuvauksessa, esim. valotuksen korjaus, ISO-arvo tai vaihdat etu- ja takakameran välillä - painamatta puhelimen näyttöä. Voit myös katsella aineistoa, kytkeä LED-valon päälle sekä myös ottaa panoraamakuvia.

Seuraa kohdetta ja time-lapse

Zhiyun Smooth 4-gimbalilla voit suorittaa eri ennakkoon asetettuja timelapse-kuvauksia pan/tilt-efektejä, motion-lapse- ja hyper-lapse-kuvauksia. Kohteen seuranta (Object Tracking) toiminto helpottaa liikkuvia kuvauksia. Merkkaat kohdetta näytöllä ja sitten gimbal automaattisesti pitää kohde kuvassa sinun liikkeistä riippumatta.

12 tunnin toiminta-aika, USB-lataus

Zhiyun Smooth 4-vakaimella on pitkä toiminta-aika ja lataaminen tapahtuu kätevästi USB-kaapelilla. Mikäli teet pitkiä kuvauksia voit liittää power-bank siihen. Voit myös kytkeä puhelimen vakaimen USB A-liittimeen ja ladata puhelinta kuvauksen aikana.

Pöytäjalusta ja 1/4" kierre

Vakaimen mukana tulee kätevä pöytäjalusta esim. time-lapse- tai panoraama- kuvauksia varten. Siinä on myös 1/4" kierre kun haluaa käyttää kolmijalka- tai yksijalkajalustaa.

Toimitukseen kuuluu:

 • Smooth 4
 • USB C-kaapeli
 • Pöytäjalusta
 • Laukku
 • Käyttöopas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

  Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

  Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.