VR & 360 kamerat

Tallenna 360 asteen videokuvaa ilman, että mikään yksityiskohta jäisi väliin. Nämä pienet VR- ja 360-kamerat voivat tallentaa video- ja valokuvia uskomattomilla polttovälillä kuperalla kameralinssillä, jotka muunnetaan helposti 360 asteen valo- tai videokuviksi. Meiltä löydät toimintakameroita suosituilta tuotemerkeiltä, kuten GoPro, Insta360 ja Ricoh. Hanki omasi suoraan verkkokaupastamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tai tarvit apua hankinnassa niin autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan.

18 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Actionkamerat
Tuotemerkit
Vedenpitävä
Tallennusmedia
Paino
Livestreaming
Akku malli
Kuvanvakaaja
Leveys
Korkeus
Syvyys
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.