VR & 360 kamerat

Tallenna 360 asteen videokuvaa ilman, että mikään yksityiskohta jäisi väliin. Nämä pienet VR- ja 360-kamerat voivat tallentaa video- ja valokuvia uskomattomilla polttovälillä kuperalla kameralinssillä, jotka muunnetaan helposti 360 asteen valo- tai videokuviksi. Meiltä löydät toimintakameroita suosituilta tuotemerkeiltä, kuten GoPro, Insta360 ja Ricoh. Hanki omasi suoraan verkkokaupastamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tai tarvit apua hankinnassa niin autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan.

13 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Mikrofonipaikkaa
Mikrofonitulon tyyppi
Vedenpitävä
Näyttö
Syvyys
Suurin aukko
USB-liitäntätyyppi
Korkeus
Kuvanvakaaja
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.