Actionkamerat

Kuvaa seikkailusi toimintakameralla tai laajenna kuvakulmia 360-kameran avulla. Laajasta valikoimastamme löydät viimeisimmät toiminta-, VR- ja 360-kamerat seikkailunhaluisia valokuvia ja videoita varten. Meiltä löydät paljon vaihtoehtoja suosituimmilta tuotemerkeiltä, kuten GoPro, DJI, Ricoh, Garmin, Insta360 ja 360Fly. Hanki omasi suoraan verkkokaupastamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tai tarvit apua hankinnassa niin autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan.

168 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Video & Kuvauskopterit
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Sopii
Kuvanvakaaja
Tallennusmedia
Vedenpitävä
Näyttö
USB-liitäntätyyppi
Wifi
Sisäänrakennettu mikrofoni
Syvyys
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.