Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Pyöröpolarisaatiosuodatin Pro 1 digitaali 55mm

Kenko Pyöröpolarisaatiosuodatin Pro 1 digitaali 55mm

Artikkeli: 309064
81 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Tilaustuote
Tilaustuote

Arvopaketti

Pyöröpolarisaatiosuodatin Pro 1 digitaali 55mm
Mikrokuituinen puhdistusliina
Filterborttagare för 49-58 mm filter 2-pack
93 EUR
Kenko Pro 1 Digital
Pro 1 Digital suotimen paksuus on ainoastaan 3 mm.
Polarisaatiosuodatin poistaa heijastavan valon esim. ikkunoista tai vedenpinnasta. Lisäksi suodattimen käyttö parantaa värintoistoa ja kontrastia. Suodatin puhdistaa kuvan värit jolloin saat enemmän värikylläisyyttä. Maisemakuvauksessa polarisaatiosuodatin tuottaa huomattavan eron ja kaupunkialueilla kuvattaessa, suodatin vähentää epätoivottua sumua.

Tämä suodatin vaikuttaa taivaan siniseen väriin, ja tuloksena on taivaan ja pilvien välinen hieno kontrasti. Tehoa voidaan vaihdella suodatinta kiertämällä. Suurimman teho saadaan auringonvastaisessa 90 asteen kulmassa.

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.