Lexar SDXC 128GB 300MB/s 2000x V90 Class 10 UHS-II Professional
Artikkeli: 1051185

Lexar SDXC 128GB 300MB/s 2000x V90 Class 10 UHS-II Professional

Supernopea 128GB V90-luokiteltu muistikortti video- ja valokuvaukseen

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Yksi markkinoiden nopeimmista SDXC-muistikorteista
  • V90-luokitus tarjoaa erittäin suuren jatkuvan tallennuskapasiteetin
  • 300 MB/s lukunopeus ja jopa 260 MB/s kirjoitusnopeus

Valitse Muistin koko

199 EUR

SP tykkää

Tämä on tuote, josta pidämme erityisen paljon. Olemme varmoja, että tulet olemaan tyytyväinen tähän tuotteeseen. Pidä silmällä merkkiä, joka löytyy suosikkituotteistamme.
Lue lisää
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Tämän Lexarin SDXC-muistikortin avulla tallennat nopeasti korkealaatuisia kuvia ja videoita 1080p Full HD-, 3D- ja 4K-tarkkuudella. Muistikortti on todella nopea ja se toimii täydellisesti videotallennukseen, sillä se on V90-luokiteltu. Muistikortin nopeus on jopa 2000x (300MB/s). Tämä on muistikortti niille, jotka haluavat maksimaalisen suorituskyvyn raskaille videoille tai nopeille kuvasarjoille.

Ominaisuudet

  • Yksi markkinoiden nopeimmista SDXC-muistikorteista
  • V90-luokitus tarjoaa erittäin suuren jatkuvan tallennuskapasiteetin
  • 300 MB/s lukunopeus ja jopa 260 MB/s kirjoitusnopeus
  • UHS-I- ja UHS-II-tekniikka maksimaaliseen suorituskykyyn

UHS-II-muistikortti V90-luokituksella

V90-luokitus takaa, että jatkuva nopeus ei koskaan laske kuvatessa alle 90 MB/s. Näin saat tiedostot ilman kirjoitusvirheitä, epätarkkuutta tai filmitiedostojen pilkkoutumista, joita voi esiintyä hitaampia muistikortteja käytettäessä.


Työskentelitpä sitten valokuvauksen, videon tai äänentoiston parissa, Lexar Professional 2000x SDXC UHS-II -muistikortti on laadukas valinta.

Takaisin yhteensopiva UHS-I:n kanssa

Muistikortti on ihanteellinen myös niille, jotka kuvaavat 1080p Full HD-, 3D- ja 4K UHD -kuvauksia. Muistikortti tarjoaa huikea 300 MB/s lukunopeuden ja jopa 260 MB/s kirjoitusnopeuden. Korttia voidaan käyttää UHS-I- ja UHS-II-kameroissa, sillä se on taaksepäin yhteensopiva UHS-I-laitteiden kanssa UHS-I-standardin maksiminopeuteen asti.

Toimitetukseen sisältyy

  • Lexar Secure Digital SDXC 300MB/s 2000x V90
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.