Muistikortinlukijat

Onko muistikortti on täynnä tavaraa, mutta tietokoneessa ei ole paikkaa kortille? Silloin on aika hankkia muistikortinlukija, joka on olennainen apuväline, kun halutaan siirtää tietoa kameran muistikortilta tietokoneelle. Muistikortti asetetaan erilliseen lukijaan, jolloin tieto siirtyy kortilta tietokoneelle nopeasti. Oli muistikortti sitten mitä merkkiä tahansa, löydät verkkokaupastamme laadukkaat merkit, kuten All-in-1, Sandisk ja Lexar

22 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Muistikortit & tallennus
Tuotemerkit
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.