Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Objektiivilaukku Glass Limo

Think Tank Objektiivilaukku Glass Limo

Artikkeli: 1002181
185 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

Arvopaketti

Objektiivilaukku Glass Limo
SD Pixel Pocket Rocket muistikortti laukku
Red Whips 12-pack
213 EUR
Objektiivilaukku Glass Limo
Laukku DSLR Battery Holder 2
Laukku Cable Managment 10 V2.0
216 EUR
Glass Limo on suunniteltu erityisesti pitkille objektiiveille. Laukun kapea ja kevyt rakenne helpottaa matkustaessa pitkien objektiivien kanssa.
Yhteensopiva Think Tank Photo lantiovyön kanssa ja modulaaristen komponenttien kanssa, kuten lens changer tai digital holster.
Laukkuun mahtuu 3 kpl. modulaarista komponenttia.

Tilavuus
1x ammattimainen kamerarunko jossa on kiinnitetty 800/5,6 / 600/4,0 / 500/4,0 / 200-400/4,0. Tai ammatimainen kamerarunko ja 5-8 objektiivia. Jalusta

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.