Benro MoveOver8B 900mm Carbon + S4PRO
Benro MoveOver8B 900mm Carbon + S4PRO
Benro MoveOver8B 900mm Carbon + S4PRO
Benro MoveOver8B 900mm Carbon + S4PRO
Benro MoveOver8B 900mm Carbon + S4PRO
Artikkeli: 1053912

Benro MoveOver8B 900mm Carbon + S4PRO

90cm hiilikuituslideri nestevaimennetulla videopäällä

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • Kevyt slideri videopäällä, joka voidaan sijoittaa tasaiselle alustalle tai kiinnittää jalustalle
 • Luo pehmeitä liikkeitä upeita videoita varten
 • Nestevaimennettu S4Pro tuottaa upeat ja vakaat liikkeet

Valitse Muita vaihtoehtoja

369 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Benro MoveOver8B on hiilikuidusta valmistettu slideri, joka on täydellinen niille, jotka haluavat tehdä pehmeitä liikkeitä kameroilla. Tämä slideri on kompakti, joten sitä on helppo kuljettaa ja siinä on useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä monipuolisen ja kätevän ratkaisun paikan päällä tehtävään työhön. Valittavana on 60 ja 90 senttimetrin pituudet. Tähän tuotepakettiin sisältyy S4PRO -videopää.

Ominaisuudet

 • Kevyt slideri, joka voidaan sijoittaa tasaiselle alustalle tai kiinnittää jalustalle
 • Luo pehmeitä liikkeitä upeita videoita varten
 • Mukana S4PRO -videopää
 • Liukusäätimessä on neljä 1/4"-20 kierteen reikää lisävarusteita varten
 • Kestää jopa 8 kg:n kuormituksen

Valitse kahden pituuden välillä - 60 ja 90 cm

Benro MoveOver8B -hiilikuituslideri sisältää alumiinisen liukulevyn, joka kulkee hiilikuitukiskoilla, joissa on 60 ja 90 senttimetrin liukupinta-ala. Levyssä on tasainen kiinnityspinta, jossa on 3/8"-16-kierteinen kiinnitystappi, johon kiinnität oman jalustapään. Suosittelemme videopäätä tasaisella pohjalla.

Sileä liukupohja ja kitkajarru

Liukulevyssä on esikuormitetut rullalaakerit, jotka takaavat tasaisen liukumisen, ja siinä on sisäänrakennettu kitkajarru, jota ohjataan yhdellä nupilla, joten voit säätää MoveOverin kitkaa tai jopa käyttää sitä jarruna, kun liukukisko on tasainen.

Hiilikuitukiskot takaavat keveyden ja suuren maksimikuormituksen

Benro MoveOverissa on hiilikuitukiskot, joiden halkaisija on 18 mm, ja se kestää jopa 8 kilon kokonaiskuorman. Slideri voidaan asentaa jalustalle, valaisinjalustalle tai tasaiselle pinnalle.

Sisäänrakennettu vesivaaka

Sisäänrakennetun vesivaa'an ansiosta näet aina, että liukusäätimesi on vaakasuorassa. Kumpikin jalka kiinnitetään MoveOver8B:n päähän, ja jokaisessa jalassa on noin kymmenen senttimetrin jänneväli korkeussäätöä varten.

Toimitukseen sisältyy

 • Benro MoveOver8B Carbon
 • Benro S4PRO
 • Pehmeä kantolaukku
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.