Kampanja
Jupio 2x EN-EL15C 2100mAh + USB Dual Charger for Nikon
Artikkeli: 1054820

Jupio 2x EN-EL15C 2100mAh + USB Dual Charger for Nikon

Kaksi EN-EL15C-akkua ja tuplalaturi

Verkkokauppa
Ei saatavilla
Helsingin myymälä:
  • Korkeakapasiteettiset 2100 mAh:n akut
  • Lataa kahta akkua samanaikaisesti
  • Sopii useille Nikon-kameroille
129 EUR

Crazy Weeks

Osta 3, maksa 2

Osta kolme Jupion akkua, laturia tai akkulaturipakettia ja saat edullisimman tuotteen kaupan päälle. Tarjous on voimassa 4.6.2023 saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin, hintojen muutoksiin, toimitusten viivästymisiin ja tuotteiden loppuunmyyntiin.
Lue lisää
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.