Suorafilmikamerat

Osta suorafilmikamera meiltä nopealla toimituksella! Suorafilmikamera tai polaroidkamera on yksinkertainen kamera, joka pystyy tulostamaan kuvan lähes välittömästi. Suorafilmikamera käyttää erityistä filmiä ja tekniikkaa kuvien kehittämiseksi. Valmiit kuvat ovat täydellisiä, jos haluat esimerkiksi luoda kuvakollaasin. Meiltä löydät suorafilmikamerat valmistajilta, kuten Polaroid, Fujifilm, Canon ja Kodak. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tai tee ostos suoraan verkossa kilpailukykyisellä hinnalla ja nopealla toimituksella.

21 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Kompaktikamerat
Tuotemerkit
Väri
Sisäänrakennettu salama
Paino
Korkeus
Syvyys
Leveys
USB-lataus
Langattomat yhteydet:
Laajakulma (35 mm vastaava)
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.