Kertakäyttökamerat

Osta kertakäyttökamera Scandinavian Photolta. Kertakäyttökamera on yksinkertainen versio kamerasta, joka koostuu periaatteessa muovilinssistä ja valonkestävästä kotelosta. Kotelo ympäröi filmirullaa, joka poistetaan ja kehitetään, kun kamera on täysin käytetty. Kertakäyttökameroita on saatavilla erilaisina malleina, joista löytyy erilaisia ominaisuuksia. Joitakin voi käyttää vedessä, toiset tarjoavat laajakulmakuvia ja joissakin on sisäänrakennettu salama. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tai tee ostos suoraan verkossa kilpailukykyisellä hinnalla ja nopealla toimituksella.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.