Järjestelmäkamerat Sigma

Sigma on niittänyt mainetta objektiivivalmistajana, mutta heiltä löydät myös järjestelmäkameroita, jotka soveltuvat erinomaisesti valo- ja videokuvaukseen. Sigman kompaktit peilittömät täyden kennokoon kamerat ovat erittäin tarkkoja ja omaavat ainutlaatuisen muotoilun. Sigman järjestelmäkameroita voidaan helposti käyttää striimaukseen USB-C-liitännän kautta. Scandinavian Photolta voit hankkia Sigma -järjestelmäkamerat kilpailukykyiseen hintaan ja nopealla toimituksella.

4 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Järjestelmäkamerat
Tuotemerkit
Objektiivin kiinnitys
Kuvakennon koko
Tarkkuus
Säätiivistetty
Suurin sisäinen videoformaatti
Mekaaninen kuvanvakain
Suljin
Maks. ulkoinen resoluutio
Kallistuva näyttö
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.