Järjestelmäkamerat Panasonic

Ensimmäinen Panasonic Lumix -kamera tuli markkinoille vuonna 2001 ja siitä on tullut erittäin suosittu hybridikamera luovan työn tekijöille, jotka haluavat kuvata sekä still-kuvia että videota. Nauti sisäänrakennetusta kuvanvakaimesta ja suurista jatkuvista kuvausnopeuksista. Scandinavian Photolta voit hankkia Panasonic Lumix -sarjan järjestelmäkamerat kilpailukykyiseen hintaan ja nopealla toimituksella.

25 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.