Järjestelmäkamerat Olympus

Olympus perustettiin Japanissa vuonna 1919 ja he valmistavat digitaalisia ja peilittömiä järjestelmäkameroita. Scandinavian Photolta löydät laajan valikoiman Olympuksen kamerarunkoja ja kamerapaketteja monipuolisilla objektiiveilla. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tai tee ostos suoraan verkossa nopealla toimituksella.

4 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Objektiivin kiinnitys
Kuvakennon koko
Tarkkuus
Väri
Säätiivistetty
Mekaaninen kuvanvakain
Suurin sisäinen videoformaatti
Suljin
Langaton yhteys
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.