Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Laukku Production Manager 40

Think Tank Laukku Production Manager 40

Artikkeli: 1011866
580 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

Arvopaketti

Laukku Production Manager 40
SD Pixel Pocket Rocket muistikortti laukku
Red Whips 12-pack
608 EUR
Laukku Production Manager 40
Laukku Cable Managment 10 V2.0
Laukku DSLR Battery Holder 2
611 EUR

Koko valaistusvarustuksesi pyörillä


Production Manager on paras tapa kuljettaa ja vetää suurta määrää valaistustarvikkeita turvallisesti. Tulet arvostamaan tämän laukun ylivoimaista muotoilua; tilaa usealle salamapäälle, akkupakille, softboxille ja jalustoille.

Laukun väliseinät ovat irroitettavia, joten voit muokata sisustusta varustuksellesi sopivaksi. Siinä on myös tilava tasku, joka sopii erinomaisesti heijastimille, sateenvarjoille, kaapeleille ja muille varustuksille. Vetoketjut ovat lukittavia ja pyörien välinen välimatka on leveä jottei laukku kaatuisi kuljetuksen aikana.
 

Tilavuus:

  • 3-4 salamapäätä
  •  2-3 akkupakkia
  • Sateenvarjoja
  • Keskikokoisia softboxeja
  • Pieniä/keskikokoisia jalustoja

 

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.