Godox SL60W
Godox SL60W
Godox SL60W
Godox SL60W
Godox SL60W
Godox SL60W
Artikkeli: 1040646

Godox SL60W

Tehokas ja moderni LED-valaisin Bowens-kiinnityksellä

Verkkokauppa
Ei saatavilla
Helsingin myymälä:
 • Tuottaa 4 100 luksia metrin etäisyydeltä
 • Valoteho on säädettävissä 10-100% välillä
 • Selkeää päivänvaloa suoratoistoon ja valo- ja videokuvaukseen
159 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Godox SL60W on moderni LED-valaisin Godoxilta, jonka avulla voit luoda kauniin valaistuksen videoille tai valokuville. Bowens-kiinnitys antaa sinulle mahdollisuuden käyttää Bowensin, Aputuren ja Visicon valonmuokkaajia. Valaisimen valovoima on 4100 luksia, joka voidaan himmentää jopa 10% saakka. SL60W -valaisimessa on sisäänrakennettu radiojärjestelmä ja se saa virtansa pistorasiasta.

Ominaisuudet

 • 60W LED-valaisin 
 • Valoteho on säädettävissä 10-100% välillä
 • Tuottaa 4 100 luksia metrin päästä heijastimella
 • Bowens-kiinnitys
 • Sisäänrakennettu radiojärjestelmä
 • Lämpötila- ja ylikuumenemissuoja
 • Hiljainen ja aktiivinen tuulettimen jäähdytys
 • Yhteensopiva valaistusjalustalle, jossa on vakio 16mm kiinnitys

Voimakas LED-valaisin välkkymättömällä päivänvalolla

Godox SL60W on LED-valaisin, joka tuottaa upeaa päivänvaloa ja siitä löytyy modernia COB-tekniikkaa. Se lähettää välkkymätöntä (5600°K) valoa valokuva-, elokuva- ja videotuotantoa varten. LED-valon kirkkaus on jopa 4100 luksia 1 metrin päästä, mikä antaa kiinteän valon sekä ilman että valomuokkaajan kanssa. Valaistus on suunniteltu käytettäväksi video- ja elokuvatuotannossa. Valaistuksen teho on säädettävissä 10–100% välillä ja sitä voi radio-ohjata (433 MHz) kaukosäätimellä (hankittava erikseen). Runko on valmistettu metallista ja valaisimen alapuolella on kallistettava jalustakiinnike, jotta voit asentaa sen esimerkiksi valaisinjalustaan, puomiin tai muihin lisävarusteisiin, joissa on 16 mm kiinnike.

Suuri valikoima valonmuokkaajia

Godox SL60W-valaisimessa on Bowens-kiinnitys (Bowens/Aputure/Visico), jonka avulla voit käyttää erilaisia ​​valonmuokkaajia saadaksesi täyden valon hallinnan. Valaisinta voidaan käyttää esim. fresnel-linssin, rajaussiipien/ladonovien tai softboxin kanssa (valonmuokkaaja ei ole paketissa mukana, katso "sopivat lisävarusteet"). Godox SL60W:ssä on myös sateenvarjokiinnitys, jos haluat käyttää sateenvarjoa kuvauksen aikana.

Ohjaa valoa kaukosäätimellä

Godox SL60W-valaisinta voidaan ohjata kaukosäätimellä (Godox RC-A5, ei sisälly toimitukseeen) tai valaisimen takaosassa olevilla säätimillä. Takana on myös sininen taustavalaistu LCD-näyttö, josta näkyy selvästi asetettu teho (10–100%), radiokanava, radioryhmä ja valaistuksen käyttölämpötila. Valaistuksessa valvotaan jatkuvasti käyttölämpötilaa ja se jäähdytetään sekä passiivisesti että aktiivisesti.

Valaisimessa on integroitu ja moderni 16-kanavainen radiojärjestelmä (433 MHz). Jos sinulla on useita Godox-valaisimia, voit jakaa yksiköt eri ryhmiin (A/B/C/D/E/F) ja muuttaa kunkin ryhmän kirkkautta kaukosäätimellä. Radiojärjestelmä tukee 16 radiokanavaa, joten saman tilan eri kuvausstudiot voivat käyttää valaistustaan ​​häiritsemättä toisiaan. Kaukosäädin saa virtansa kahdesta AAA-paristosta. Takana on myös pistorasiat verkkojohtoa (230 V) varten, jonka liität pistorasiaan.

Toimitukseen sisältyy

 • Godox SL60W kuljetussuojalla
 • Godox Sateenvarjoheijastin
 • Virtakaapeli 230V
HUOM! Godox RC-A5 kaukosäädin ei sisälly toimitukseen vaan se tulee hankkia erikseen.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.