Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

FE 85mm f/1,4 GM

Sony FE 85mm f/1,4 GM

Artikkeli: 1025289
 • 85 mm: n polttoväli sekä suuri terävyys, suuri aukko ja Sonyn Eye-AF-tekniikka tekevät objektiivin loistavan muotokuvaukseen.
 • Korkea terävyys, lyhyt syväterävyys ja nopea automaattitarkennus.
 • Aukkorengas nopeaa asetusta varten.
2 079 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

Sony FE 85mm f/1,4G GM

Tämä 85 mm polttovälin ja f/1,4 valovoiman objektiivi soveltuu erinomaisesti muotokuviin. Objektiivi tuottaa korkearesoluutioisia kuvia poikkeuksellisella yksityiskohtien tarkkuudella ja tyylikkäällä sumennus- (bokeh) efektillä GM-objektiivin huolellisen sfäärisen aberraatio-kontrollin ansiosta.
Kolme ED-linssiä minimoivat kromaattista poikkeamaa ja Sony Nano AR Coating-antiheijastuskäsittely minimoi valohuntuja. SSM (Super Sonic wave Motor) antaa hiljaisen ja tarkan automaattitarkennuksen. Objektiivi on pöly- ja kosteussuojattu.

Mukana toimitetaan:

 • Vastavalosuoja (ALC-SH142)
 • Etumainen objektiivisuojus (ALC-F77S)
 • Taempi objektiivisuojus (ALC-R1EM)
 • Laukku

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

  Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

  Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.